KERESIK A FIATALT, AKI A 4-ES METRÓN KÉSSEL FENYEGETŐZÖTT – VIDEÓ

Egy fiatal késsel fenyegetőzött a 4-es metrón.


Az esetről videó is készült.

A hírek szerint még mindig keresi a rendőrség azt a fiatalt, aki a 4-es metrón késsel fenyegetőzött.
Körülbelül egy hete készült az a videó, amin egy fiatal görkoris srác késsel fenyegetőzik és nyomdafestéket nem tűrő szavakat használ nagyjából az összes utasra.

A fiatalnak azt tették szóvá, hogy jojózik a metrón, ami zavarja a többi utast. Persze a fiatal rögtön a saját védelmére kelt, csak éppen nem a megfelelő stílusban.

Kiabálni kezdett kb mindenkivel, és olyan szavakat használt, amiket inkább nem írnánk le. Majd amikor már több utas is szóvá tette a viselkedését, akkor előkapott egy kést, hogy „ő majd most nyakon szúr mindenkit, aki közelít felé”

Aztán rájött, hogy ő igazából túl kemény ahhoz, hogy késsel menőzzön, hiszen van ám titángyűrűje is, szóval gyorsan eltette a kést, és akkor már a titángyűrűvel szerette volna eltörni annak az állkapcsát, aki közeledik felé.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szerencsére az egész esetről videó készült, szóval a srác már semmit sem tud letagadni.
Később a férfi aki a videót készítette, az egyik megállónál szólt a biztonságiaknak, akik levitték a srácot a metróról, persze akkor már nem volt annyira kemény, és egyébként „ő csak azért vette elő a kést, mert betámadták”

Állítólag a fiút még mindig keresik.
Szólj hozzá

Hozzászólás