KIZÁRNAK MINKET AZ EU-BÓL? MAGYARORSZÁGOT KIPÉCÉZTÉK

KIZÁRNAK MINKET AZ EU-BÓL? MAGYARORSZÁGOT KIPÉCÉZTÉK.
loading...

KIZÁRNAK MINKET AZ EU-BÓL? MAGYARORSZÁGOT KIPÉCÉZTÉK


[good_old_share]

Joggal merül fel az aktuális kérdés: kizárják Magyarországot az Európai Unióból? Megdöbbentő hírek érkeztek. (Figyelem: Hangfelvétel az oldal alján!)

 

Hogy miért is merült fel ez a kérdés, arra hamarosan visszatérünk, de ne feledjük, hogy „az éremnek két oldala van”!
Sokan vannak, akik inkább ezt a kérdést megfordítják és így teszik fel:

Hazánk valóban egy olyan szövetség tagja akar maradni, amely a demokrácia, és az Európai emberi jogok fontosságát hangsúlyozza, de a valóságban nem tűri a különvéleményt, nem nézi jó szemmel, ha egy tagország nem hajlik meg néhány Európai vezető akarata előtt?

Tényleg egy olyan szövetség tagjai akarunk maradni, amely fenyegetőzik, zsarol, és az Uniós pénzek megvonását helyezi kilátásba, ha nem fogjuk be a szánkat, és nem hajtjuk végre némán az EU-s bürokraták akaratát?

loading...

A kérdéseket még sorolhatnánk, és bizony be kell látnunk, hogy ezt az ügyet így is megközelíthetjük!

Ezért is volt fontos az október 2.-i népszavazás. Bár be kell látnunk, hogy a népszavazás jogi értelemben érvénytelen volt, mégis eredményesnek mondhatjuk, hisz azok a honfitársaink, akiknek fontos volt, hogy elmondják véleményüket, szinte egységesen (98 százalékban) elutasították az EU-s bürokraták lopakodó jogalkotási elképzeléseit, és zsarolását.

Sajnos október 2.-án sok Magyar ember csöndben maradt. Ők ezt a szavazást nem tartották annyira fontosnak, hogy ezért felöltözzenek, és néhány perc alatt leadják a szavazatukat. Mi is készítettünk egy rövid felmérést azok között, akik otthon maradtak.

Volt, aki azt mondta, hogy háziasszonyként neki főzni kellett. Volt, aki a ház körüli munkákra hivatkozott, és akadt olyan is, aki azzal indokolta a távolmaradást, hogy szerinte ezt a kérdést már „eldöntötték fent”.
Ezek az emberek lemondtak a véleménynyilvánítási lehetőségükről, és ezzel a döntés jogát azokra bízták, akik elmentek szavazni.

Az eredmény egyértelmű. A szavazásban részvevők 98,34 % utasította el az EU-s bürokraták erőszakos tervét, így 3.282.928 ember szavazott nemmel.

A zsarolás és fenyegetés

 

Friss hír, hogy hazánkat már a svéd bevándorlásügyi miniszter is fenyegeti. Egyértelmű, hogy a Magyarok egységes akaratát nem nézik jó szemmel az Európai Unió vezetői, ezért a fenyegetéstől sem riadnak vissza.

Morgan Johansson kijelentette, hogy azonnal meg kell kezdeni a migránsok betelepítését Magyarországra, és szerinte “nincs választásunk”, mivel az Európai Unió tagjai vagyunk, és ha uniós forrásokhoz akarunk jutni, a pénzzel együtt afrikai migránsokat is kapunk.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A svéd bevándorlásügyi miniszter viszont azzal is tisztában van, hogy amennyiben hazánkat kizárnák az Európai Unióból, akkor az erőszakos betelepítési terv meghiúsulna.

Tehát úgy tűnik, hogy nem számít a Magyar választók demokratikus akarata, mert Morgan Johansson kijelentette: Svédország az uniós miniszterek jövő heti találkozóján kezdeményezni fogja, hogy az EU vezetői tárgyalják meg a magyar kormány lépéseit, illetve, hogy annak milyen következményei legyenek Magyarországra nézve.

Mindeközben hazai biztonságpolitikai szakértő is megszólalt és elemezte a kialakult helyzetet.

Hazánkat három irányból éri majd támadás
Földi László egy interjút adott a Kossuth rádiónak, melyben elmondta, hogy jól összehangolt támadások várhatóak Magyarország ellen.

Hanganyag (kattints a lejátszóra)

A Magyarok „kurucos” magatartásának következménye, hogy hamarosan szisztematikus, és alaposan előkészített támadások érik hazánkat.

A Brüsszeli vezetők részéről elindul egy alapos politikai (és várhatóan gazdasági) támadás. (itt az EU-s pénzek megvonását is felhasználhatják).

Eközben egy stratégiai (katonai jellegű) támadás várható a „civil szervezetek által, muszlim katonák összefogásából adódó tömegen keresztül” a Magyar határ ellen.

Ezekre ráerősítve, egy alapos informális médiatámadás is várható, hogy ezek őszerejével csirájában elfojtsák a Magyarok ellenállását.

Nagy kérdés, hogy a Magyar politikusokban és emberekben lesz-e kellő kitartás, vagy engednek a Brüsszeli bürokraták zsarolásának és fenyegetésének?

Read previous post:
KERESIK A FIATALT, AKI A 4-ES METRÓN KÉSSEL FENYEGETŐZÖTT - VIDEÓ
KERESIK A FIATALT, AKI A 4-ES METRÓN KÉSSEL FENYEGETŐZÖTT – VIDEÓ

Egy fiatal késsel fenyegetőzött a 4-es metrón. [good_old_share] Az esetről videó is készült. A hírek szerint még mindig keresi a...

TÖBB EZER MIGRÁNS TART A HATÁR FELÉ
TÖBB EZER MIGRÁNS TART A HATÁR FELÉ

Készültség a Magyar határon. [good_old_share] Több ezer migráns érkezhet napokon belül. A hírek szerint több ezer migráns tart a határ...

Close