A TÖMEG MÁR HÖMPÖLYÖG EURÓPA FELÉ! SUTTYOMBAN RÁNK TOLJÁK A MIGRÁNSOKAT

loading...

A TÖMEG MÁR HÖMPÖLYÖG EURÓPA FELÉ SUTTYOMBAN RÁNK TOLJÁK A MIGRÁNSOKAT

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

A NetCeleb beszámolt róla, hogy készültséget rendeltek el a déli határon, amely azt jelenti, hogy riadó esetén 2 órájuk van a rendőröknek beérkezni a szolgálati helyükre. 

 

Hanganyag és videóbeszámoló alább! Az Európát egyre inkább fenyegető veszély kapcsán megszólalt Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő is. Spöttle elmondta, hogy a rendőri szervek „sutyiban" Magyarország felé nyomták a migránsokat”. Hozzátette "Ausztria is, mint a balkáni országok attól félnek, Németországban pálfordulás történhet, bejelenthetik, hogy nem fogadnak több migránst, és akkor több százezer ember rekedhet a balkáni útvonalon…

Már rengeteg szó esett arról, hogy össze kellene hangolni a titkosszolgálatok munkáját, ez azonban nem igazán történt meg… Amíg számolatlanul engedik be az embereket, Görögország pedig nem regisztrálja a menekülteket, semmit nem ér az egész…Hányszor láttuk például azt, hogy a rendőri szervek „sutyiban Magyarország felé nyomták a migránsokat”… Ez az elmúlt napokban is megtörtént… Amíg ilyesmi történik, egy komoly adatbáziscserét végrehajtani teljességgel lehetetlen.

Nem látni azt, hogy a balkáni országok akár egymással, akár Magyarországgal, illetve a nyugat-európai országokkal együttműködnének.

loading...

A riportot itt találod (Indítsd el a lejátszót) A riport alatt pedig megtekintheted a Görög-Macedón határon készült aktuális helyszíni beszámolót! A riportot itt találod (Indítsd el a lejátszót)

 

Videó:Soha nem látott tömeg a görög-macedón határnál – és már úton van az utánpótlás!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szólj hozzá

Hozzászólás