EZ A KÉT ÉLELMISZER, NAGYON JÓ A RÁKOS SEJTEK ELLEN

EZ A KÉT ÉLELMISZER, NAGYON JÓ A RÁKOS SEJTEK ELLEN
loading...

Ez a két élelmiszer, együtt nagyon jó, a rákos sejtek ellen.

[cn-social-icon]

A brokkoli, és a vizitorma együttes fogyasztása nagyon ajánlott.

Korábban is sokat írtunk arról, hogy milyen élelmiszerek jók a rákos megbetegedésekre. Most itt van újabb két élelmiszer, ami a friss kutatások szerint nagyon hasznos.

Amennyiben rendszeresen fogyasztunk őket, nemcsak csökken a rák kialakulásának az esélye, de a már meglévő daganatot is kisebbíthetjük vele.

loading...

A D-vitaminnal teli brokkoli nagyon gazdag rostokban, és rengeteg olyan anyagot tartalmaznak, amelyek elengedhetetlenek a szervezet megfelelő méregtelenítéséhez. Amennyiben vizitormával együtt fogyasztjuk a brokkolit, a legjobb rákellenes természetes élelmiszert kapjuk eredményül.

Legalábbis a kutatók szerint.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egy friss kutatásból az derült ki, hogy a brokkolinak és a vizitormának, együtt olyan hatása van, ami rengeteg daganatos megbetegedés esetében segíthet. Akár megelőzés céljából is fogyasztható, de daganatos betegeknek pedig külön ajánlott.

Ez a két élelmiszer együtt állítólag növeli az antioxidánsok szintjét a vérben.

Mindkét zöldség nagyon gazdag tápanyagokban, a vizitorma annyi K-vitamint tartalmaz, hogy a szervezet napi szükségletének 312 százalékát fedezi. Ráadásul még rengeteg C-vitamint is tartalmaz.

Amennyiben rendszeresen fogyasztunk brokkolit és vizitormát, csökken a vastagbél, mell, és prosztatarák kialakulásának kockázata

Az a legjobb, ha a zöldségeket frissen fogyasztjuk, és jól összerágjuk őket, hiszen ilyenkor szabadulnak fel a legjobban azok a hatóanyagok, amik megállíthatják a rákos sejtek növekedését. Ráadásul kemoterápia alatt különösen ajánlott, hiszen a kemoterápia rengeteg egészséges sejtet is elpusztít, amit ezek a zöldségek segíthetnek pótolni a szervezetben.

Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

Facebook hozzászólások