FELISMERTÉK A TERÉZ KÖRÚTI ROBBANTÓT

FELISMERTÉK A TERÉZ KÖRÚTI ROBBANTÓT

Felismerték a Teréz körúti robbantót.


[good_old_share]

Egyre közelebb vannak ahhoz, hogy megtalálják a tettest.
A robbantó a merénylet előtt még bement egy boltba vásárolni, és a hírek szerint ekkor már nála volt a bomba. A boltban kamerafelvétel is készült róla, és a hírek szerint a pénztáros felismerte.

A rendőrség nem árult el a vallomásról sok mindent, csak annyit, hogy felismerték a támadót, és pontos személyleírást adtak róla.

loading...

Egy szakértő azt nyilatkozta, hogy a tettes valószínűleg egy depresszióban szenvedő személy lehet, és valószínűleg sikerként éli meg, hogy senki sem találja, és úgy emlegetik a hírek, mint egy „profit” ezért akár újra is támadhat.

A Szakemberek szerint erre nagy esély van, nemcsak azért mert „profiként” emlegetik a hírekben, hanem azért is, mert elbízza magát amiatt, hogy még nem találták meg. Néhány szakember úgy gondolja, hogy ha már a sajtó kevésbé fog vele foglalkozni, akkor nagy esély van arra, hogy újra robbantson.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Azonban egyre nagyobb az esély arra, hogy sikerül elkapniuk a robbantót, hiszen mostmár személyleírásuk is van róla, valamint szinte biztos, hogy a nyomozók jóval többet tudnak annál, mint amit elmondanak.

Még mindig keresik azt a biciklist, aki a videón látható, mert szeretnék kihallgatni, de azóta sem találják. Sokan úgy gondolják, hogy a biciklis is a robbantó társa lehetett, hiszen ha nem lenne semmi köze a robbantáshoz, akkor már régen jelentkezett volna a rendőrségen, hogy megpróbálja segíteni a munkájukat.
Továbbá még mindig tart a speciálisan kiképzett, harci tapasztalatokkal is rendelkező leszerelt katonák, zsoldosok és légiósok átvizsgálása.

Őket azért vizsgálják át, mert lehetségesnek tartják, hogy a robbantó korábban közöttük szolgált, hiszen értett a bombákhoz, és a detonáció előtt, közben, és utána annyira higgadt maradt, hogy elképzelhető, hogy nem először hozott működésbe egy bombát éles helyzetben.

A 10 milliós nyomravezetői díj továbbra is fennáll, tehát aki ismeri a tettest, vagy annak hollétét, esetleg más konkrét információi vannak róla, az továbbra is jelentkezhet a rendőrségen.
Facebook hozzászólások