TERMÉSZETES ORVOSSÁG A RÁKRA (RECEPT) – AZ ORVOS IS MEGDÖBBENT

TERMÉSZETES ORVOSSÁG A RÁKRA (RECEPT) - AZ ORVOS IS MEGDÖBBENT.

TERMÉSZETES ORVOSSÁG A RÁKRA (RECEPT) – AZ ORVOS IS MEGDÖBBENT

Sajnos évről évre egyre több embernél diagnosztizálják a rák valamilyen formáját. [cn-social-icon]

Sokkoló tények és adatok következnek:

– Az 1900-as években minden 20-ik embernél állapították meg

– Az 1940-es években minden 16-ik embernél

– Az 1970-es években minden 10-ik embernél

Manapság minden 5-ik ember rákos megbetegedéssel küzd. Sajnos a fenti számok tudatában kijelenthetjük, hogy a daganatos megbetegedések terén világméretű járvánnyal állunk szemben.

loading...Természetesen ez a kijelentés hivatalosan sehol nem hangzott el…. Talán nem véletlenül!

A Netextra.hu rengeteg cikkben foglalkozott a témával, így az olvasók a jobb oldalt elhelyezett kereső segítségével rákereshetnek a „rák” szó beírásával.

Fel kell tennünk a kérdést, hogy ezt minek „köszönhetjük”?

Hatalmas mértékben hozzájárul a daganatos betegségek kialakulásához a rengeteg génmódosított élelmiszer, a vegyszerrel kezelt zöldségek, gyümölcsök. A nagy bevásárlóközpontokban kapható húsokban is tartósítószer van. Sajnos ezt tetézi, hogy egyre nagyobb sugárzás ér minket minden nap: mobiltelefon, Wi-Fi., mobiltornyok. Az elektromágneses szmog, amit a televíziónk, monitorunk, mikrohullámú sütőnk sugároz.

Mindehhez hozzájön, hogy mindenben egyre több a cukor, egyre inkább stresszes életmódot élünk, és sokunk alváshiánnyal is küzd… sorolhatnánk.  És ne hagyjuk ki a chemtrailt sem, amivel nap, mint nap mérgező vegyi anyagokkal permeteznek minket, melyek megmérgezik és butítják a lakosságot.

Természetesen ilyen körülmények között az orvosok is egyre nagyobb küzdelmet folytatnak a betegek gyógyulása és túlélési esélyei javítása érdekében, de egyre többen fordulnak a természet patikája felé is.

Most egy olyan ember történetét mutatjuk be, aki saját kezébe vette a sorsát és a hagyományos orvostudományt félretéve, a természet patikája segítségével önmagát gyógyította meg.Ante Kreisch elmondta: „tüdőrákot diagnosztizáltak nálam. A horvát orvosok szerint nem volt sok időm hátra. Miután áprilisban elhagytam a kórházat, úgy döntöttem, hogy alaposan változtatok az eddigi életmódomon, és étkezési szokásaimon. Nyárra mintha kicseréltek volna, teljesen más ember lettem.

Az orvosaim pedig értetlenül álltak a kezükben az eredményekkel, amelyek az egészségemet igazolták. Mivel akkor már csak kis mértékben volt jele a ráknak, az orvosom azt mondta, folytassam, amit elkezdtem.

Folytattam, mára pedig elmondhatom, hogy teljesen egészséges vagyok. Az emberek a világ különböző pontjairól eljönnek hozzám tanácsért, hiszen ők is remélik a gyógyulást. A remény, amit a szemükben látok pedig elég erőt ad ahhoz, hogy bátran megosszam gyógyulásom titkát a világgal.

Nagyon örülök annak, hogy az egyszerű receptem képes volt már másokon is segíteni!"

Kreisch gyógymódja tele van természetes összetevőkkel, amiben az a legmeglepőbb, hogy szinte minden összetevőjével találkozunk minden nap.

Az egyszerű recept:

Szükségünk lesz egy nagyobb méretű gyömbérre, amit reszeljünk le és keverjük össze 500ml mézzel. Nagyon fontos, hogy ne bolti, hanem házi mézet szerezzünk be!

Ebből az elkészített elixírből együnk naponta 3-4 alkalommal. Nagyon figyeljünk arra, hogy ne fém tárggyal nyúljunk bele, hanem fakanalat használjunk. Néhány hét után több betegnél javulást lehetett kimutatni.  A kúra alatt rendkívül fontos, hogy higgyünk a gyógyulásban, és semmiképp ne hagyjuk, hogy a depresszió győzzön felettünk.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/  [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások