TERMÉSZETES ORVOSSÁG A RÁKRA (RECEPT) – AZ ORVOS IS MEGDÖBBENT

TERMÉSZETES ORVOSSÁG A RÁKRA (RECEPT) - AZ ORVOS IS MEGDÖBBENT.
loading...

TERMÉSZETES ORVOSSÁG A RÁKRA (RECEPT) – AZ ORVOS IS MEGDÖBBENT

Sajnos évről évre egyre több embernél diagnosztizálják a rák valamilyen formáját. [cn-social-icon]

Sokkoló tények és adatok következnek:

– Az 1900-as években minden 20-ik embernél állapították meg

– Az 1940-es években minden 16-ik embernél

– Az 1970-es években minden 10-ik embernél

Manapság minden 5-ik ember rákos megbetegedéssel küzd. Sajnos a fenti számok tudatában kijelenthetjük, hogy a daganatos megbetegedések terén világméretű járvánnyal állunk szemben.

loading...Természetesen ez a kijelentés hivatalosan sehol nem hangzott el…. Talán nem véletlenül!

A Netextra.hu rengeteg cikkben foglalkozott a témával, így az olvasók a jobb oldalt elhelyezett kereső segítségével rákereshetnek a „rák” szó beírásával.

Fel kell tennünk a kérdést, hogy ezt minek „köszönhetjük”?

Hatalmas mértékben hozzájárul a daganatos betegségek kialakulásához a rengeteg génmódosított élelmiszer, a vegyszerrel kezelt zöldségek, gyümölcsök. A nagy bevásárlóközpontokban kapható húsokban is tartósítószer van. Sajnos ezt tetézi, hogy egyre nagyobb sugárzás ér minket minden nap: mobiltelefon, Wi-Fi., mobiltornyok. Az elektromágneses szmog, amit a televíziónk, monitorunk, mikrohullámú sütőnk sugároz.

Mindehhez hozzájön, hogy mindenben egyre több a cukor, egyre inkább stresszes életmódot élünk, és sokunk alváshiánnyal is küzd… sorolhatnánk.  És ne hagyjuk ki a chemtrailt sem, amivel nap, mint nap mérgező vegyi anyagokkal permeteznek minket, melyek megmérgezik és butítják a lakosságot.

Természetesen ilyen körülmények között az orvosok is egyre nagyobb küzdelmet folytatnak a betegek gyógyulása és túlélési esélyei javítása érdekében, de egyre többen fordulnak a természet patikája felé is.

Most egy olyan ember történetét mutatjuk be, aki saját kezébe vette a sorsát és a hagyományos orvostudományt félretéve, a természet patikája segítségével önmagát gyógyította meg.Ante Kreisch elmondta: „tüdőrákot diagnosztizáltak nálam. A horvát orvosok szerint nem volt sok időm hátra. Miután áprilisban elhagytam a kórházat, úgy döntöttem, hogy alaposan változtatok az eddigi életmódomon, és étkezési szokásaimon. Nyárra mintha kicseréltek volna, teljesen más ember lettem.

Az orvosaim pedig értetlenül álltak a kezükben az eredményekkel, amelyek az egészségemet igazolták. Mivel akkor már csak kis mértékben volt jele a ráknak, az orvosom azt mondta, folytassam, amit elkezdtem.

Folytattam, mára pedig elmondhatom, hogy teljesen egészséges vagyok. Az emberek a világ különböző pontjairól eljönnek hozzám tanácsért, hiszen ők is remélik a gyógyulást. A remény, amit a szemükben látok pedig elég erőt ad ahhoz, hogy bátran megosszam gyógyulásom titkát a világgal.

Nagyon örülök annak, hogy az egyszerű receptem képes volt már másokon is segíteni!"

Kreisch gyógymódja tele van természetes összetevőkkel, amiben az a legmeglepőbb, hogy szinte minden összetevőjével találkozunk minden nap.

Az egyszerű recept:

Szükségünk lesz egy nagyobb méretű gyömbérre, amit reszeljünk le és keverjük össze 500ml mézzel. Nagyon fontos, hogy ne bolti, hanem házi mézet szerezzünk be!

Ebből az elkészített elixírből együnk naponta 3-4 alkalommal. Nagyon figyeljünk arra, hogy ne fém tárggyal nyúljunk bele, hanem fakanalat használjunk. Néhány hét után több betegnél javulást lehetett kimutatni.  A kúra alatt rendkívül fontos, hogy higgyünk a gyógyulásban, és semmiképp ne hagyjuk, hogy a depresszió győzzön felettünk.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/  [cn-social-icon]

Read previous post:
ÖRÜL A VADÁSZ, HOGY KILŐTTE A HELY NEVEZETESSÉGÉT
ÖRÜL A VADÁSZ, HOGY KILŐTTE A HELY NEVEZETESSÉGÉT

A helyi lakosok, már nem ennyire boldogok, hiszen a „nagy vadász” Jerry Kinnaman, kilőtte az albínó szarvast Missouri állam Cape...

REJTÉLYES FÉNY AZ OROSZ URÁLNÁL!
REJTÉLYES FÉNY AZ OROSZ URÁLNÁL!

Hatalmas villanást láthattak az Urál menti orosz városnál, Jekatyerinburgnál. Az emberek nem tudnak a furcsa fényjelenségről semmit mert semmilyen hivatalos...

Close