RENGETEG GYERMEK ÉLETÉT MENTHETI MEG EZ A MAGYAR FEJLESZTÉSŰ BICIKLIFÉK – VIDEÓ

loading...

Rengeteg gyermek életét mentheti meg ez a Magyar fejlesztésű biciklifék.


Az árát még egyenlőre nem tudni.

Sajnos világszerte rengeteg baleset történik amiatt, mert a gyerekek nem állnak meg időben a biciklivel. A Magyar fejlesztésű biciklifék erre nyújt megoldást.
loading...

Amíg a szülő tanítja biciklizni a gyermekét, addig oda tud rá figyelni, és így nem történhet komolyabb baj. Azonban eljön az az idő, amikor a kisgyermek már egyedül biciklizik.

Valószínűleg az minden szülő rémálma, hogy gyermeke nem áll meg időben, és baleset történik. Ez nem is csoda, hiszen sajnos rengeteg ilyen baleset van.

A kicsik még sokszor nem figyelnek oda, és felelőtlenül bicikliznek, vagy éppen elveszítik az irányítást a bicikli felett, és ezért történik meg a baj.

Erre nyújt megoldást egy Magyar fejlesztésű biciklifék, ami távirányítással kezelhető, így ha éreznénk, hogy baj van, rögtön megállíthatjuk a biciklit.

loading…


Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A féket MiniBrake-nek nevezték el, és akár 50 méterről is bekapcsolható egy távirányító segítségével a fék. Persze arra is ügyeltek, hogy a fék ne hirtelen állítsa le a biciklit, hiszen az is veszélyes lenne. A fék biztonságosan állítja meg a kicsik biciklijét.
Az árát egyenlőre még nem tudni, de valószínűleg hamarosan ez is kiderül.

Valószínűleg a MiniBrake elég felkapott lesz, hiszen minden szülő szeretné, ha a gyermeke nem lenne veszélyeknek kitéve biciklizés közben.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás