MAGYARORSZÁGNAK KÉT KORMÁNYA VAN?

MAGYARORSZÁGNAK KÉT KORMÁNYA VAN?

MAGYARORSZÁGNAK KÉT KORMÁNYA VAN?

"…A pénzügyi akciók, mint például a devizások ügye, nincs a látható kormány hatáskörébe…."

Ti küldtétek – Károly.

Dr Drábik János a devizahitelről, a kettős kormányról és az államadósságról…Videó alább!

Drága barátaim. Szeretettel köszöntlek benneteket.

A Bank és az összes pénzintézet a valódi parancsnoka a mindenkori kormánynak nevezett helytartóságnak. A pénzhatalom az igazi láthatatlan kormány.

loading...

Ezt egy olyan ember állítja, aki jártasabb a politikában, mint az összes megmondó, vagy sárdobáló. A sárdobáló igazat ír. Az a baj vele, hogy nem a valódi okozót veszi célba, hanem a helytartót.

A helytartó nem más, mint a vásári komédiás, akit lehet pénzért dobálni tojással, paradicsommal, meg kaksival. De aki adja a dobáló kezébe a vackokat, nem árulja el a dobálónak, hogy én tettem oda, azért, hogy Őt dobáld ne engem. A pénzt én teszem zsebre, de a kaksit a komédiás kapja, morzsákért.

Minden országnak két kormánya van. A látható és a láthatatlan. A láthatatlan az erősebb.

A mindenkori királyok, kormányok, ehhez a kormányhoz tartoznak hűséggel elsődlegesen. Csak utána tartoznak a népüknek elszámolással.

A pénzügyi akciók, mint például a devizások ügye, nincs a látható kormány hatáskörébe.
Persze erről a nyilvánosság nincs tájékoztatva. Erről nem tudunk. Ezért fordulhatott elő, hogy a devizás azt tudta, hogy mennyit vett fel, de azt nem tudta, hogy mennyit fizet vissza. Valami csőbehúzó szöveggel, elkenték a kockázat nagyságát és szövevényét.

Ezért, nemzetközi szinten is, ez csalásnak minősül. A látható kormány, a láthatatlan kormány által sakkban van tartva, hogy a népén ne tudjon segíteni. Ezek a színfalak mögött zajló események.

Összegezve. A láthatatlan kormány elkövetett ügyleteinek a következményeit, a látható kormány nyakába varrja. Üdvözlettel: Károly.

Természetesen felmerül a kérdés: ha ez igaz, akkor mi értelme a választásoknak? És mi értelme az alkotmánynak, Alaptörvénynek?Facebook hozzászólások