EDDIG NEM LÁTOTT FELVÉTELEK KERÜLTEK ELŐ, AZ USA KÍSÉRLETI ATOMROBBANTÁSAIRÓL- VIDEÓ

EDDIG NEM LÁTOTT FELVÉTELEK KERÜLTEK ELŐ, AZ USA KÍSÉRLETI ATOMROBBANTÁSAIRÓL- VIDEÓ

Eddig nem látott felvételek kerültek elő, az USA kísérleti atomrobbantásairól.

[good_old_share]


Rengeteg érdekes felvétel került fel a netre.

Amerika rengeteg kísérleti atomrobbantást hajtott végre, és ezeket alaposan dokumentálták is, azonban ez a több tízezer felvétel eddig titkosítás alatt volt.Nem rég azonban lekerült a titkosítás ezekről a felvételekről, és néhány nap alatt rengeteg felvételt feltöltöttek a netre.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A videók 1945 és 1962 között készültek, ebben az időben ugyanis az Egyesült Államok, a hivatalos jelentések szerint összesen 210 nukleáris tesztrobbantást hajtott végre.

Ezeket persze alaposan dokumentálták is, és rengeteg felvételt készítettek az összes robbantásról, így nagyjából 10 ezer felvétel készült a 210 robbantásról.

Természetesen a videók mára már nem számítanak jó minőségűnek, azonban ezeket a videókat mégis élmény megnézni, hiszen ezt akkoriban csak nagyon kevesen láthatták.

A videót feltöltő csatornán megtalálható a többi felvétel is, és azokat is érdemes megnézni.Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások