KUTYAKÉNT BÁNT A BIZTONSÁGI ŐR A 80 ÉVES NÉNIVEL

KUTYAKÉNT BÁNT A BIZTONSÁGI ŐR A 80 ÉVES NÉNIVEL
loading...

Kutyaként bánt a biztonsági őr, egy 80 éves nénivel.


[good_old_share]

Felháborító történet.
loading...

Sajnos manapság nagyon sokan nem tudják, hogy hogyan kell viselkedni az emberekkel. A mai történet egy biztonsági őrről fog szólni, aki teljesen megalázott egy idős, 80 éves nénit az egyik bevásárlóközpontban.

A történetet egy Ákos nevű férfi osztotta meg, azonban azt nem árulta el, hogy melyik bevásárló központban történt az eset.

Ákos elment az egyik bevásárló központba, hogy ajándékot vegyen a feleségének, és arra lett figyelmes, hogy az egyik biztonsági őr ordibál egy idős nénivel, és lökdösi őt.

 „A feleségemnek most volt a szülinapja, és úgy gondoltam, beugrom az egyik bevásárlóközpontba, hogy vegyek neki valami szép ajándékot! Elindultam az asszony kedvenc boltja felé..

Erre látom, hogy a biztonsági őr egy idős nénivel ordibál, de durván: „Kib*****k innen, te büdös vénasszony!!!!”-és közben lökdösi kifelé a plázából!!!

Senki sem foglalkozott az egésszel, totális közöny az összes arcon.. Csak továbbmentek!!

Eldurrant az agyam!!! Kényszerítenem kellett magam, hogy ne vörös fejjel és ordítva menjek oda a biztiőrhöz…Tudnom kellett: mivel érdemelte ki a nyolcvan körüli, nehezen mozgó, törékeny néni a trágár szavakat és a lökdösést??!

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Odaléptem, és erőltetett udvariassággal megkérdeztem: „Mit tett ez a szegény hölgy, hogy így bánik vele?”

Erre a biztiőr összefüggéstelenül magyarázott valamit arról, hogy a bevásárlóközpont szabályai szerint ilyen ruhában nem lehet a plázában tartózkodni…

Tehát ennyi?? Ezért kellett vele úgy beszélni, mint a kutyával? Jó, igaz… A néni tényleg nem az operabálhoz öltözött… Szakadt, fakó otthonka volt rajta.. De sokan még rosszabb ruhában őgyelegnek arrafelé… és azokba mégsem köt bele a biztonsági szolgálat!

„Ez a néni a nagyim barátnője, innentől átveszem!!!”-mondtam határozottan. Belekaroltam a nénibe, és elindultam vele az üzletek felé!!! A biztiőr se köpni, se nyelni nem tudott!! Valamit még utánunk kiabált, de elkotródott!
A néni hálásan rám nézett: „Köszönöm angyalom!! ÉLETEMBEN NEM ALÁZTAK MEG ÍGY…-és elsírta magát…Szegénykémnek percekig csak ömlöttek a könnyei, embert nem hallottam ilyen keservesen zokogni…

Végül összeszedte magát: „Mikor bejöttem venni az unokámnak egy pár fülbevalót, nem gondoltam, hogy ez lesz…”

Elkísértem a nénit a boltba, és segítettem neki kiválasztani azt a pár bizsut, amit az unokájának szánt…És ki is fizettem helyette. Biztos, hogy máshol is van helye a pénznek..”

A történet tanulsága tehát az, hogy becsüljük meg az időseket, és bánjunk velük tisztelettel.
[apss_share]

Read previous post:
EZ A VALÓSÁG-AMIRŐL A MAGYAR MÉDIA MÉLYEN HALLGAT.
EZ A VALÓSÁG-AMIRŐL A MAGYAR MÉDIA MÉLYEN HALLGAT

EZ A VALÓSÁG-AMIRŐL A MAGYAR MÉDIA MÉLYEN HALLGAT [good_old_share] Erről nem beszélünk! Ez nem lehet téma…mondhatták több vezető médiánál is....

REJTETT KAMERÁVAL KÍSÉRTEK EGY KISMAMÁT A METRÓN, ÉS SAJNOS SZOMORÚ AZ EREDÉNY
REJTETT KAMERÁVAL KÍSÉRTEK EGY KISMAMÁT A METRÓN, ÉS SAJNOS SZOMORÚ AZ EREDÉNY

Rejtett kamerával kísértek egy kismamát a metrón. [good_old_share] Sajnos nagyon elszomorító az eredmény. Gyermekkorunkban megtanultuk azt, akár a szülőktől, akár...

Close