EZ MINDENT VISZ! HOGY LEHETNEK ERRE KÉPESEK EMBEREK?

EZ MINDENT VISZ! HOGY LEHETNEK ERRE KÉPESEK EMBEREK?

EZ MINDENT VISZ! HOGY LEHETNEK ERRE KÉPESEK EMBEREK?


[good_old_share]

Azt hittük, hogy már semmin sem lepődünk meg, de sajnos a telefonos csalók mindig egy újabb „ragyogó ötlettel” rukkolnak elő. Az sem számít nekik, ha valaki rosszul lesz az idegességtől!

 

A múlt alkalommal bemutattunk egy telefonos csalót, akinek hívását sikerült rögzíteni annak az embernek, akit a csaló át akart verni. Ezt a hanganyagot ide kattintva hallgathatod meg (a második hangfelvétel működik), de előtte érdemes elolvasnod az alábbi történetet, mert ez mindent visz!
Ezt a történetet a vészhelyzet nevű Facebook csoportban osztotta meg az a hölgy, akit a gusztustalan, mocskos csaló át akart verni. Íme, a történet:

Morbid, mocskos, undorító módon próbálják átverni az embereket. Zsuzsanna is alig hitte el, ami vele történt:

"Ma reggel 6 óra pár perckor csörgött otthon a vezetékes telefon. (Már ez ijesztő volt, mert még a család sem szokott ilyen lehetetlen időpontban telefonálni.)

loading...

Németh Zsolt néven bemutatkozott valaki, a rendőrkapitányságról. Azt mondta, hogy súlyos autóbaleset történt Dunaújváros és Mezőfalva között Nagyvenyimnél. Az autóban súlyosan megsérült egy fiatal nő és egy férfi. Lehet-e valamelyik a gyerekem? – kérdezte.

Na, amit ezekben a másodpercekben éreztem… Nem kívánom senkinek.

Kérdeztem a nevüket, hogy kik ültek az autóban, de állítólag minden irat elégett. A táskában ezt a számot találták.

– A fiam alszik a szobájában. A lányom nem mondta tegnap, hogy mennének Venyimre.

Ekkor közölte a vonal másik végén lévő valaki, hogy a fiatal hölgynek leszakadt az egyik karja, és összetört a medencéje. Most várják a mentőhelikoptert. Egyfolytában az anyukájával akar beszélni.

 – Akkor hadd beszéljek vele! – ordítottam.

– Felhívom a mobilján, jó?

Erre ő közölte, hogy a lányom mobilja elégett, viszont van a kollégáknál egy szolgálati telefon, amit ha feltöltök, akkor tudok beszélni a lányommal.
– Én olyat nem tudok csinálni! Mondja meg, hova menjek, hogy láthassam Őt! – sikítozva, őrjöngve, könnyeimet nyelve agonizáltam.

Halál nyugodtan mondta nekem, hogy írjam fel a telefonszámot és akkor egy benzinkúton is feltölthetem.

Aztán nem tudom mi történt velem, de megkérdeztem, hogy a lányomnál milyen táska van? Hm? Közben bekapcsoltam a mobilomat, és hívtam a lánykámat.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

– Szia, Anyuci! – szólt bele a telefonba.

 – Uram, itt van a lányom, hallja?!! – ordítottam.

Erre letette.

Teljesen ledermedtem, potyogtak a könnyeim. A Lillus is megijedt, hogy miért sírok ennyire. Danikám meg szorított magához.

Azóta eltelt pár óra, kicsit megnyugodtam, lehiggadtam. Tiszta fejjel visszapörgetve a beszélgetést, már sokkal hamarabb gyanússá kellett volna váljon ez az egész.

Ezek a gátlástalan szemétládák viszont épp ezt használják ki! Sokkolnak valami hírrel, aztán az áldozatuk válaszai, reakciói után alakítják az eseményeket.

Hála Isten semmiféle baleset nem történt Dunaújváros és Mezőfalva között.

Könyörgöm! Egy telefonfeltöltésért erre képesek emberek?! Hogy valakit korán reggel az őrület határára kergessenek?!"

Rettenetesen elszomorító és felháborító, hogy alantas dolgokért emberek életével viccelnek, anyákat, apákat küldenek sokkos állapotba!

Eddig a történet, mely után biztos, hogy kinyílik az a bizonyos bicska az ember zsebében…

Te mit tennél ilyen esetben? Veled is történt már ehhez hasonló dolog? Mi a véleményed róla? Vajon elkapják ezt a csalót?…és, ha igen, akkor vajon megússza egy felfüggesztettel?

[apss_share]
Facebook hozzászólások