A HOLDON HAGYTAK EGY CSALÁDI FOTÓT

CSALÁDI FOTÓT TALÁLTAK A HOLDON
loading...

1972 áprilisában az Apolló 16 legénysége volt a Holdon és közülük valaki ott hagyott egy fényképet, ami a családját ábrázolja.

Az Apolló-16 legénységéhez Charles Duke is hozzátartozott, aki egy családi fényképet vitt fel az űrhajóra, amely a Hold felszínén landolt.

Az Apolló-16 egyik Hold kiküldetése során Charles Duke holdkomp pilóta 71 órát töltött a Hold felszínén. Ebből Charles társával együtt John Young parancsnokkal 20 óra 14 percet töltött a Hold felszínén az Orion kompon kívül.

Charles Duke egy alaposan becsomagolt műanyag tasakba tette a családját ábrázoló fényképet, amelyet aztán a Holdon hagyott.

[cn-social-icon]

loading...

A fotó hátuljára ezt az üzenetet írta: “Ez Duke űrhajós és családja a Föld nevű bolygóról. A Holdon jártam. 1972. április.”

A képről természetesen senki nem tudott, mígnem előkerült az Apolló Képarchívum rendezése során felbukkant családi fotó.

“Sok űrhajós hagyott valamilyen személyes tárgyat a Holdon, olyasvalamit, ami számára fontos. Charlesnak a családja volt az. Ez nemcsak nekik fontos, hanem az emberiségnek is emléket állít” – nyilatkozta Robert Jakobs a NASA egyik szóvivője.

Charles Duke 78 esztendős és 9 unokája van. A texasi Braunfelsben él.

“Fantasztikus! Az első lépésem a Holdon csodálatos érzés volt!” – nyilatkozta a az idős úr.

A fénykép felbukkanása nagyon fontos, hiszen egy ember, ha a Holdon jár, valószínű, hogy nyomot hagy maga után!

Sok kérdés felmerült már az ember jelenlétét illetőleg a Holdon, hiszen egyes konspirációk szerint, az ember soha nem járt a Holdon.

Mások szerint pedig napjainkban azért nem mennek oda, mert nincs ott semmi. Továbbá vannak olyan konteók is, amelyek szerint az idegen földönkívüli bázis miatt nem utazunk már többé a Holdra.

Read previous post:
SOKKOLJA A KISLÁNYT A MEGBOROTVÁLKOZOTT APUKA LÁTVÁNYA
SOKKOLJA A KISLÁNYT A MEGBOROTVÁLKOZOTT APUKA LÁTVÁNYA

Bradley Bailey felhőtlenül játszik kislányával a felvétel első pillanataiban, majd egyszer csak minden megváltozi. ​ A videót egy Bradley Bailey...

VÉLETLENÜL 90 ÉVVEL HAMARABB ENGEDTÉK KI A BÖRTÖNBŐL!
TÉVEDÉSBŐL 90 ÉVVEL HAMARABB ENGEDTÉK KI A BÖRTÖNBŐL!

98 évet kapott, de nyolc év után szabadon bocsátották. Családot alapított és rendesen élt hat évig, most viszont rájöttek a...

Close