KIVEZÉNYLIK A HONVÉDSÉGET BUDAPEST KÜLÖNBÖZŐ PONTJAIRA

KIVEZÉNYLIK A HONVÉDSÉGET BUDAPEST KÜLÖNBÖZŐ PONTJAIRA
loading...

A Franciaországi terrortámadás óta, nálunk is B szintű terrorfenyegetettségi szintet vezettek be, és kivezénylik a honvédséget is.

[cn-social-icon]

Péntek este Franciaországban 6 helyen hajtottak végre merényletet.

Volt ahol robbantottak, és volt ahol lövöldöztek, az egyik lövöldözésnél volt két magyar fiatal is, szerencsére ők épségben megmenekültek. Több mint 150 halott van, az Iszlám Állam pedig magára vállalta a merényleteket.

loading...

Egy szórakozóhelyen történt terrortámadás videóját korábban már közzétettük. A felvételt IDE KATTINTVA nézheted meg.

Az egész világ felháborodott, Franciaország pedig gyásznapot tartott. A merénylet után Kína is felajánlotta, hogy beszáll a háborúba Szíria ellen.

Egész Európa a részvétét fejezte ki a Franciáknak. Franciaországban már korábban is voltak támadások, hiszen nem is olyan régen újságírókat lőttek le az irodában.

Franciaországban most néhány napig zárva leszek az iskolák és az egyetemek is, és valószínűleg minden nagyobb koncertet és tömeges rendezvényeket nem tartanak meg, hiszen akkor nagy esély lenne egy újabb támadásra.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Most hogy Franciaországban újabb merényletek voltak, Magyarországon is B szintű terrorfenyegetettségi szintet rendeltek el.

A B szint azt jelenti, hogy megsokszorozzák a rendőröket a közterületeken, és a Paksi erőműnél is, valamint a reptereken.

A honvédséget is kivezénylik Budapest különböző pontjaira, és a honvédségi laktanyák és objektumok védelmét is megerősítik.

Közben azonosították az egyik elkövetőt is.

Az elkövető egy Francia férfi aki Párizstól 35 kilométerre lévő Courcouronnes-ba való.

A férfit a hatóságok már korábban is ismerték, ugyanis résztvett korábban is nemzetközi terrorista tevékenységekben.

A többi merénylőről egyenlőre nem tudni, de ha több információt tudunk az ügyről, akkor azt megírjuk.

[cn-social-icon]

Read previous post:
MEGRÁZÓ VIDEÓ A PÁRIZSI TERRORTÁMADÁSRÓL.
MEGRÁZÓ VIDEÓ A PÁRIZSI TERRORTÁMADÁSRÓL

MEGRÁZÓ VIDEÓ A PÁRIZSI TERRORTÁMADÁSRÓL A LeMonde tette közzé az alább is látható videót. [cn-social-icon] "Engedd be az idegent, és...

ILYEN DURVA LESZÁMOLÁS, A FILMEKBEN SINCS
ILYEN DURVA LESZÁMOLÁS, A FILMEKBEN SINCS

Egy brutális leszámolás történt San Joséban, az esetről felvétel is készült, a parkoló egyik kamerájának köszönhetően. [cn-social-icon] Ennyire durva gyilkosságot...

Close