JOBBAN ŐRZIK AZ 51-ES KÖRZETET, MINT GONDOLNÁNK

JOBBAN ŐRZIK AZ 51-ES KÖRZETET, MINT GONDOLNÁNK

Nem sok jóra számíthat az, aki belép az 51-es körzetbe.

[good_old_share]


Egy család csak éppen átlépte a tiltott zónát, de máris elkapták őket.

Az 51-es körzetet még annál is jobban őrzik, mint amennyire gondolnánk. Ezt az alábbi videó is bizonyítja, ahol egy család elfogását láthatjuk.

Valószínűleg a videó láttán kétszer is meggondolják a turisták azt, hogy a közelébe menjenek-e a Nevadai sivatagban található 51-es körzetnek.

loading...Köztudott, hogy az 51-es körzetet nagyon őrzik, és az is, hogy a figyelmeztető táblát már tilos átlépni. Rengeteg ember van, aki az 51-es körzet környékén készít felvételeket, de a táblát sosem lépik át. Nos, ebből a videóból kiderül, hogy miért nem ajánlatos.

Egy család elment az 51-es körzethez, és nem tudni hogy miért, de ők úgy gondolták, hogy átlépik a figyelmeztető táblát. A család éppen csak hogy átlépte a táblát, de máris megjelentek a fegyveres katonák, és elkapták őket.

A hírek szerint lecsukták őket illetéktelen behatolás miatt, bár ez egyáltalán nem biztos. A videót pedig egy másik férfi készítette, aki arra járt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Valószínűleg a videó után sokan még csak a körzet közelébe sem fognak menni, és akinek eddig megfordult volna a fejében az, hogy átlépi a tiltó táblát, most biztosan meggondolja magát.Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások