HATALMASAT BUKTUNK ANYAGILAG! KIKNEK KÖSZÖNHETJÜK?

HATALMASAT BUKTUNK ANYAGILAG! KIKNEK KÖSZÖNHETJÜK?
loading...

HATALMASAT BUKTUNK ANYAGILAG! KIKNEK KÖSZÖNHETJÜK?

Ez Magyarország jelene. Vélhetően sok olvasót felháborít majd az alábbi cikk. Minket sikeresen felbosszantott.

 

Nem is olyan rég beszámoltunk egy Magyar feltalálóról – Dr. Horváth István orvos-biológus professzorról, akinek találmánya „kiverte a gyógyszerlobbi biztosítékát”.
Röviden összefoglalva a professzor találmányának lényege, hogy a szer hatására szervezetünk koleszterin háztartása normalizálódik. Azaz az összes érben, s hajszálérben a lerakódások eltűnnek, a vérkeringés helyreáll. Így az érszűkület miatti infarktusok, stroke esetek száma minimálisra csökkenhet.

A hatás az erek kitisztítása, a vérkeringés jelentős javulása. Emiatt aki átesett a kezelésen 10-20 évvel fiatalabbnak néz ki, mint korosztálya, ha idejében hozzájut, kb. 30-40 évesen. A vérerek rugalmassága, áteresztő képessége jelentősen javul, s ez például önmagában megszüntetheti a migrénes fejfájásokat, a rossz keringés miatti gyulladásokat.

Ez a szer sikeresen felkeltette a befektetők és a gyógyszergyártó cégek figyelmét is. Akadt olyan dollármilliárdos, aki százmillió dollárt ajánlott fel az oltóanyag tulajdonjogáért. De a professzor nem adta el a találmányát.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A „multik” és a bankárok sem jártak sikerrel, a vételi szándékukkal. „A találmány értékét a magyar gazdaság számára szeretnénk megőrizni” – fogalmazott dr. Horváth. (Erről bővebben IDE KATTINTVA többet is olvashatsz.)

A gyógyszerlobbi ezt már nem nézhette tétlenül.

 

A kutatónak ez lett a veszte! Szabályos hadjárat indult a tudós ellen. A lejáratás trükkje mellett bírósági perek sokasága várta, és a gyógyszergyártó cégeket is birtokló pénzhatalom mindent megtett annak érdekében, hogy lejárassa, hiteltelenné tegye a professzort.
A videó után a cikk folytatódik!

A perek és a meghurcoltatás következménye az lett, hogy a felfüggesztett börtönbüntetés mellett hatmillió forint vagyonelkobzásra ítélték a professzort.

Ilyen előzmények után nem lehet csodálkozni azon, hogy a tudós feladta korábbi elképzelését, miszerint hazánk jó hírnevét és vagyonát a szer segítségével gyarapítsa.

Úgy döntött, hogy mégis külföldön hozzák forgalomba a vakcinát.

Neked mi a véleményed a történetről? Az oldal alján megírhatod!
Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes

Read previous post:
13 TONNA ROMLOTT HÚST FOGLALTAK LE, AMIBŐL ÓVODÁKBA IS SZÁLLÍTOTTAK
13 TONNA ROMLOTT HÚST FOGLALTAK LE, AMIBŐL ÓVODÁKBA IS SZÁLLÍTOTTAK

13 tonna romlott húst foglaltak le a NÉBIH ellenőrei. A romlott húsból óvodákba és más helyekre is szállítottak. Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági...

A WIZZ AIR GÉPE NAGYON ALACSONYAN SZÁLLT A DUNA FÖLÖTT - VIDEÓ
A WIZZ AIR GÉPE NAGYON ALACSONYAN SZÁLLT A DUNA FÖLÖTT – VIDEÓ

Videó a Wizz Air alacsonyan szálló gépéről. Nagyon látványos videó. Már akár hagyománynak is nevezhető, hogy május 1-jén egy nagy...

Close