HATALMASAT BUKTUNK ANYAGILAG! KIKNEK KÖSZÖNHETJÜK?

HATALMASAT BUKTUNK ANYAGILAG! KIKNEK KÖSZÖNHETJÜK?

HATALMASAT BUKTUNK ANYAGILAG! KIKNEK KÖSZÖNHETJÜK?

[good_old_share]

Ez Magyarország jelene. Vélhetően sok olvasót felháborít majd az alábbi cikk. Minket sikeresen felbosszantott.

 

Nem is olyan rég beszámoltunk egy Magyar feltalálóról – Dr. Horváth István orvos-biológus professzorról, akinek találmánya „kiverte a gyógyszerlobbi biztosítékát”.
Röviden összefoglalva a professzor találmányának lényege, hogy a szer hatására szervezetünk koleszterin háztartása normalizálódik. Azaz az összes érben, s hajszálérben a lerakódások eltűnnek, a vérkeringés helyreáll. Így az érszűkület miatti infarktusok, stroke esetek száma minimálisra csökkenhet.

A hatás az erek kitisztítása, a vérkeringés jelentős javulása. Emiatt aki átesett a kezelésen 10-20 évvel fiatalabbnak néz ki, mint korosztálya, ha idejében hozzájut, kb. 30-40 évesen. A vérerek rugalmassága, áteresztő képessége jelentősen javul, s ez például önmagában megszüntetheti a migrénes fejfájásokat, a rossz keringés miatti gyulladásokat.

Ez a szer sikeresen felkeltette a befektetők és a gyógyszergyártó cégek figyelmét is. Akadt olyan dollármilliárdos, aki százmillió dollárt ajánlott fel az oltóanyag tulajdonjogáért. De a professzor nem adta el a találmányát.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A „multik” és a bankárok sem jártak sikerrel, a vételi szándékukkal. „A találmány értékét a magyar gazdaság számára szeretnénk megőrizni” – fogalmazott dr. Horváth. (Erről bővebben IDE KATTINTVA többet is olvashatsz.)

A gyógyszerlobbi ezt már nem nézhette tétlenül.

 

A kutatónak ez lett a veszte! Szabályos hadjárat indult a tudós ellen. A lejáratás trükkje mellett bírósági perek sokasága várta, és a gyógyszergyártó cégeket is birtokló pénzhatalom mindent megtett annak érdekében, hogy lejárassa, hiteltelenné tegye a professzort.
A videó után a cikk folytatódik!

A perek és a meghurcoltatás következménye az lett, hogy a felfüggesztett börtönbüntetés mellett hatmillió forint vagyonelkobzásra ítélték a professzort.

Ilyen előzmények után nem lehet csodálkozni azon, hogy a tudós feladta korábbi elképzelését, miszerint hazánk jó hírnevét és vagyonát a szer segítségével gyarapítsa.

Úgy döntött, hogy mégis külföldön hozzák forgalomba a vakcinát.

Neked mi a véleményed a történetről? Az oldal alján megírhatod!
Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes

Facebook hozzászólások