A GYEREKEK ÚJ KEDVENCE LESZ EZ A LEGO DRÓN – VIDEÓ

A GYEREKEK ÚJ KEDVENCE LESZ EZ A LEGO DRÓN - VIDEÓ
loading...

A gyerekek új kedvence lesz ez a lego drón.


[good_old_share]

Nemsokára valószínűleg rengeteg gyerek fog ilyet kérni.
loading...

A drónok megjelenésekor már rengeteg ember tudta, hogy ebből komoly biznisz lesz.

Ez természetesen így is lett, és minél többen használják a drónokat, annál több igény is van. Így a drónok egyre kisebbek, és egyre jobb kamerákkal vannak felszerelve.

Persze ez nem mindenkinek jó, hiszen rengetegen tartanak attól, hogy esetleg drónokkal kémkedik utánuk valaki és hasonlók, ráadásul mostanában már olyan sokan használnak drónt, hogy már fejleszteni kellett egy applikációt, amin keresztül légtérhasználati engedélyt kell kérnünk, különben bírságra számíthatunk.

Természetesen a legtöbb gyerek szintén örülne egy drónnak, azonban ezt rengeteg család nem engedheti meg magának, és azok akik megengedhetik, sok esetben nem veszik meg, mert azért mégsem annyira jó, ha például egy kisgyermek összetör egy nagyjából 30 ezer forint értékű drónt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Igazából a drón nem játék, és ezt mindenki pontosan tudja.

Legalábbis eddig nem volt az.

Valószínűleg a lego drón fejlesztői ezt pontosan tudták, és azt is, rogy rengeteg gyerek szeretne egy drónt, ezért létrehoztak egy olyan drónt, amit legoból rakhatnak össze a kicsik, és természetesen jóval olcsóbb, mint az igazi drónok.
Természetesen ebben nincs kamera, és a kezelése is egyszerűbb, mint egy idazi dróné, ráadásul nagyjából 2 perc alatt összerakható, és már használható is.

A lego drón egyébként nagyon kicsi, egy tenyérben is elfér, és az ára jelenleg 50 dollár.

Az 50 dolláros ár a korai megrendelőknek szól, akik még a megjelenés előtt rendelnek, így később a megjelenés után valószínűleg már drágábbak lesznek.
[apss_share]

loading…


Read previous post:
ELŐKERÜLT EGY ELTITKOLT FELVÉTEL A HOLDRASZÁLLÁSRÓL
ELŐKERÜLT EGY ELTITKOLT FELVÉTEL A HOLDRASZÁLLÁSRÓL

Állítólag előkerült egy eltitkolt felvétel a holdraszállásról. [good_old_share] Valóban igazi lehet? A holdraszállásról ma is rengeteg teória kering. Sokan úgy...

ÍGY NÉZ KI KÖZELRŐL EGY IZZADÓ KÉZ - VIDEÓ
ÍGY NÉZ KI KÖZELRŐL EGY IZZADÓ KÉZ – VIDEÓ

Így néz ki közelről egy izzadó kéz. [good_old_share] Érdekes videó. Valószínűleg már mindenkinek izzadt a keze így pontosan tudja mindenki...

Close