HALÁLGYÁRAKKÁ VÁLNAK A MAGYAR KÓRHÁZAK?

HALÁLGYÁRAKKÁ VÁLNAK A MAGYAR KÓRHÁZAK?
loading...

HALÁLGYÁRAKKÁ VÁLNAK A MAGYAR KÓRHÁZAK?

[cn-social-icon]

Valami nagyon nincs rendben a Magyar egészségügyben. Igaz, nem csak azzal van a baj, de ez a cikk most kimondottan ezzel a témával foglalkozik.

 

Hamarosan ránk dől az egész egészségügy?

Érdekes nyilatkozatokat tettek Fideszes politikusok a Parlamentben. Igaz, nevüket nem vállalták – írja a 24.hu.
A közelmúltból szinte mindenkinek van negatív tapasztalata a Magyar egészségüggyel kapcsolatban.

A hosszú várólisták, a kevés orvos, az ehetetlen kórházi koszt, és-számos helyen a lepusztult, omladozó épületek…stb. A kötelező hálapénzről pedig még nem is beszéltünk.

loading...

Ezeket a tényeket már egyre több kormánypárti országgyűlési képviselő is felveti – igaz, a nevüket még nem merik vállalni.

Most tőlük idézünk:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

"Valaki nagyon megetette Viktort, ugyanis váltig hiszi, hogy van elég pénz az egészségügyben, csak valakik menet közben kilopják belőle. Nem érti, hogy ha most azonnal nem tol be százmilliárdokat, ránk dől az egész."

Egy másik fideszes képviselő pedig így nyilatkozott a 24.hu szerint:

„Hajszálra vagyunk attól, hogy halálgyárakká váljanak kórházaink. Elfogynak az orvosok, sok településen, sok osztályon már most sincs, aki vizsgáljon, aki kezelje az ultrahanggépet, nincs, aki műtsön, nincs, aki bent maradjon éjszakai ügyeletre.Tartok tőle, túl vagyunk azon a ponton, ahonnan még vissza lehetett volna fordulni: hiába emelnénk akár triplájára az egészségügyiek bérét, aki egyszer kiment, nem jön vissza. Lassan kimondhatjuk, hogy aki nem tudja megfizetni a maszek egészségügyet, ha komolyabban megbetegszik, meghal.”

Sajnos ezek a tények. Nagy kérdés az, hogy a választott képviselők mikor merik majd felvállalni, hogy a választóik érdekeit képviseljék a pártérdekek helyett? Mert azt szinte mindenki érzi, hogy amennyiben sürgősen nem történik erőteljes és radikális változás (nem csak az egészségügy területén), akkor az egyre erőteljesebben eluralkodó káosz már megállíthatatlan lesz.

Forrás [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások