MÁR TÖBB EZER ÉVE FIGYELNEK MINKET

MÁR TÖBB EZER ÉVE FIGYELNEK MINKET.

MÁR TÖBB EZER ÉVE FIGYELNEK MINKET

[good_old_share]

Hogy kik figyelik a földet és az emberiséget, azt sajnos nem tudni. (legalábbis nincs hivatalos közlés ezzel kapcsolatban. Figyelem! A témával kapcsolatban szavazhatsz a lap alján!)

 

Csak reménykedhetünk benne, hogy egyszer majd fény derül az igazságra.

Bár az 1950-es évek óta számos csillagász jelezte az objektum létezését, és annak furcsa, megmagyarázhatatlan viselkedését, a fősodratu média mégis hallgat.

Tudnunk kell, hogy már az űrkutatás hőskorában jelezték a szakemberek, hogy egy ismeretlen eredetű tárgy kering a föld körül.
1960. február 11-ei számában a “The New York Times” című napilap egy rejtélyes szatellit felfedezéséről közölt le cikket, melynek következtében egy csapásra ismerté válik szerte a világon, egy “Black Knight” azaz “Fekete lovag” néven emlegetett, azonosítatlan űrbéli objektum, melynek létezését mind az amerikaiak, mind pedig az oroszok detektálják és elismerték.

loading...

Nem sokkal később az objektum létezését és pályáját az Amerikai Védelmi Minisztérium is megerősítette, majd valamilyen okból úgy döntöttek, hogy leállítják a sajtóinformációk közlését, így egy rövid időre megint "feledésbe merült" az ismeretlen objektum.

Ettől függetlenül 1960. szeptember 3-án a Long islandi Grunman (magánkézben lévő) Repülőgépgyár nyomkövető kamerája felvételeket készített az objektumról, mely felvételek kiszivárogtak, és elérhetőek lettek a civil lakosság számára. A vizsgálati eredmények alapján az ismeretlen objektum átmérője és technikai adottságai is a többszöröse az ember által gyártott és pályára állított műholdakénál.

A tárgy kódolt jeleket sugárzott.
Az USA, az egykori Szovjetunió, de még sok más (főként európai) ország is észlelte, hogy az űreszköz kódolt jeleket bocsátott ki, melyeket egyeseknek (például a jelsorozatot adásuk közben szintén észlelő HAM rádió egyik munkatársának is) sikerült dekódolniuk.

A visszafejtett adásokból sikerült dekódolni néhány üzenetrészt. A kinyert adatokból a kutatók megállapították, hogy az üzenet az Ökörhajcsár csillagkép 13000 évvel ezelőtti helyzetéről és állapotáról tartalmaz meglepően pontos információkat.

A kutatók úgy vélik, hogy ez az objektum vagy akkor indulhatott útjára, vagy pedig 13 ezer évvel ezelőtt állhatott föld körüli pályára.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A NASA cáfol

 

A NASA teljesen mást állít a fotókkal és a felvételekkel kapcsolatban. Az ő hivatalos álláspontjuk az, hogy a felvételeken csak Explorer műholdjuk váza látható.

A NASA közleményére reagálva több kutató is felhívta a figyelmet arra a tényre, hogy a NASA kijelentése azért nem helytálló, mert az Explorer egy jól felismerhető, hengeres alakú mesterséges hold, nem pedig ilyen furcsa, többnyire rombuszoktól hemzsegő forma. A kutatók által tett alapvető megjegyzésekre azonban a NASA még nem válaszolt.
Természetesen nem tudhatjuk, hogy mi is lehet valójában ez a furcsa, ismeretlen objektum, de tény, hogy a felfedezésétől a mai napig is kering a földünk körül, és a földi műholdak pályától eltérően kelet-nyugati irányba, poláris pályán nagy sebességgel rója véget nem érő útját.

Csak reménykedhetünk benne, hogy egyszer mi is megtudhatjuk az igazságot a Fekete lovaggal kapcsolatban. Te hallottál már a Fekete lovagról? 

Te hiszel az idegen (földön kívüli) értelmes élet létezésében?

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 

Facebook hozzászólások