AZ UFÓKBAN TÖBBEN HISZNEK, MINT ISTENBEN

AZ UFÓKBAN TÖBBEN HISZNEK, MINT ISTENBEN!

AZ UFÓKBAN TÖBBEN HISZNEK, MINT ISTENBEN

 

Egy nemrég napvilágot látott Brit felmérés szerint a megkérdezettek nagyobb százaléka hisz a fejlett, földönkívüli élet létezésében, mint istenben.

[cn-social-icon]

A felmérésről nem állíthatjuk, hogy reprezentatív, hisz összesen kétezer ember vett részt benne – (1500 felnőtt és 500 8 és 12 év közötti gyermek) de tény, hogy a megkérdezettek több mint fele határozottan azt állította, hogy hisz az ufókban, a fejlett idegen civilizációk létezésében.

Ezen nem is lehet csodálkozni, mert mint azt korábbi cikkünkben említettük a világegyetemben becslések szerint 800 milliárd galaxis található, és egy tipikus galaxisban tízmillió és ezermilliárd közötti csillag van.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/Az adatok alapján ugyanezt a meggyőződést Isten felé már csak a válaszadók alig egynegyede mutatta.

A gyermekek körében rendkívül érdekesen alakultak az adatok.

loading...

A picik egynegyede azt állítja, hogy a földönkívüliek közöttünk élnek, rejtőzködve, míg húszból egy úgy gondolja, ismer is legalább egy idegent. Ezek az adatok mindenesetre megdöbbentőek. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások