PUTYIN RÉMISZTŐ ÜZENETE EURÓPÁNAK

PUTYIN RÉMISZTŐ ÜZENETE EURÓPÁNAK.
loading...

PUTYIN RÉMISZTŐ ÜZENETE EURÓPÁNAK

Putyin rémisztő jövőképet vetített az Európai Unió elé. Hamarosan elszabadul a pokol Európában.

[cn-social-icon]

Putyin két lehetséges utat vázolt fel az Európai unió számára a migránsválsággal kapcsolatban.

 

Az egyik, hogy azonnal fizikai erővel és katonasággal védi meg a Schengeni határokat, a másik pedig, hogy továbbra is beengedi az illegális bevándorlókat és ezzel a terroristákat, és akkor vége lesz az Európai uniónak, de a harmadik világháborút, sőt egy új holokausztot is előidézhet.Legyünk őszinték: nem volt nehéz számára ezeket a következtetések levonni, hisz számtalan biztonsági szakember, és tanácsadó segíti a munkáját. Ezek mellett kifinomult hírszerzői hálózat is a rendelkezésére áll.

Természetesen hasonló szakemberekkel, és hálózatokkal az Európai Unió vezető politikusai, és a tagállamok vezetői is rendelkeznek, mégis szintet tétlenül szemlélik Európa „megszállását”.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kérdés jogos: Vajon miért?

 

Az orosz elnök szerint a legfontosabb, hogy azonnal be kell fejezni a migránsok utaztatását az unión belül és világosan ki kell nyilvánítani az unió vezetőinek a migránsoknak, hogy ne jöjjenek Európába mert úgy is ki lesznek utasítva. A háború elől menekülőkről az a véleménye, hogy a Törökországi menekült táborokban kell őket tartani, amíg a háború véget nem ér Szíriában.

loading...

Putyin szerint, ha az unió politikusai nem ébrednek fel, akkor egy éven belül elszabadul a pokol Európában. FIGYELEM! A videó után a cikk folytatódik! Svédország polgárháborús hangulat:

Az Unió vezetői tétlenül szemlélik az eseményeket, Putyin cselekszik

FIGYELEM! A videó után a cikk folytatódik! Németország: migránsok összeverték a rendöröket!

 

Asylanten schlagen Polizei zusammen und drohen das Kind umzubringen Abschiebehaft

Posted by Vitali Becker on 2015. szeptember 16.

Még az Unió vezetői, és a tagállamok politikusai bénultan nézik a migránsválság okozta Európai káoszt, Putyin határozottan cselekszik és igyekszik felszámolni a terrorista szervezeteket.A szuperhatalom 28 vadászgépet, és több ezer katonát küldött a háború sújtotta közel-keleti országba, hogy támogassa a terrorszervezetek ellen folytatott harcokat. Ezekben a térségekben már az összes állami intézmény szétesett. Vajon ez a sors vár Európára is?

Forrás   Forrás

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások