EGY MAGYAR FACEBOOK ŐRÜLET, AMI TÉNYLEG KÖVETENDŐ! OSZD MEG!

EGY MAGYAR FACEBOOK ŐRÜLET, AMI TÉNYLEG KÖVETENDŐ! OSZD MEG!
loading...

EGY MAGYAR FACEBOOK ŐRÜLET, AMI TÉNYLEG KÖVETENDŐ! OSZD MEG!

 

Azt gondoljuk, hogy ez valóban példaértékű és tényleg követendő. Új magyar őrület terjed a Facebookon: vásárolj be egy rászorulónakMostanában szerencsére egyre kevesebb jeges vizet és vödröt látunk a Facebookon, így hát eljött az ideje valami másnak. Másnak, amely valóban hasznos és mindenképp követendő. A Szeretlek Magyarország talált rá arra a bejegyzésre, amelynek posztolója azt szeretné elérni, hogy aki tud, segítsen egy rászorulónak.

A bejegyzést közzétevő Tokár Tomi így írta le a rászoruló hajléktalan reakcióját:

"Nem értem. Miért? Én ilyet még soha nem láttam!" – mondogatta, míg bevásároltunk az éjszaka közepén.

Hajléktalan. Éjszakánként jár be olvasgatni. Csak beugrottam hazafelé venni valamit és nem tudtam otthagyni. Odamentem és megmondtam, hogy most akkor bevásárolunk! Bármit, amit szeretne. Soha nem láttam még embert ennyire értetlenül állni és csodálkozni azon, ami történik.

Én hatódtam meg a legjobban, ahogyan félve pakolgatott be a kosárba és még akkor sem értette, hogy miért segítek.

loading...Nem akarom magam most sem piedesztálra emelni, de ezt nagyon sokan megtehetnénk! Legyen ez az új "challange" és legyen az menő, aki képet tölt fel arról, hogy bevásárolt egy rászorulónak! Bárki legyen az… Osszátok meg kérlek és hajrá! Köszönöm! Tomi"

Read previous post:
SZULEJMÁN - FELHÁBORODÁS AZ RTL-KLUB ELLEN!
SZULEJMÁN – FELHÁBORODÁS AZ RTL KLUB ELLEN!

Utoljára Isaura felszabadításáért fogott össze ennyire a tévénézők tömege. A felháborodott nézők ugyanis minden lehetséges módon tiltakoznak az RTL Klubon futó...

VIDEÓ EGY SZUBVIHARRÓL!
VIDEÓ EGY SZUBVIHARRÓL!

Kwon O Chul a dél-koreai fotós fiatalember csupán egy sarki fényt szeretett volna lencse végre kapni. De ettől többet kapott,...

Close