ELKÉSZÜLT AZ EMBEREKET SZÁLLÍTÓ DRÓN – VIDEÓ

ELKÉSZÜLT AZ EMBEREKET SZÁLLÍTÓ DRÓN

Elkészítették azt a drónt, ami már képes embereket szállítani.

[cn-social-icon]

Itt van minden információ, amit a drónról tudnunk kell, és egy videón megcsodálhatjuk magát a szerkezetet is.

Talán a legjobb az ebben a csodában, hogy ugyan úgy kell majd irányítani, mint egy kisebb drónt. A gép egyébként 8 propelleres.

Mióta megjelentek az első drónok, az emberek azóta várják azt, hogy mikor készül el egy olyan darab, amin már akár mi magunk is utazhatunk. Nos, a drón technológia egyre jobban fejlődött, egyre többet használták a haditechnikában is, sőt, mára már a hétköznapi emberek számára elérhető áron is kapható.

loading...

Tehát elmondhatjuk azt, hogy a drónok bekerültek a mindennapokba, így eljött az ideje annak is, hogy egy újabb mérföldkövet lépjenek át vele.

Az Ehang nevű cég, elkészítette az első ilyen példányt, amit egy rendezvényen be is mutattak. A hatalmas emberszállító drónt „184”-es névre keresztelték el. A drón tulajdonképpen akkora, mint egy kisebb fajta autó, és nagyjából 97 kilogrammot képes szállítani.

A drón 16 kilométert tud megtenni, és nagyjából 23 percig bírja. A drón tölthető, és a végsebessége eléri a 100 km/h-s sebességet. Maximális repülési magassága pedig 3352 méter, azaz 3 és fél kilométer magasba tud repülni. Az ejtőernyősök ilyen magasságból szoktak kiugrani, szóval nem semmi.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A gép állítólag képes arra is, hogy egy kijelölt utat magától tegyen meg, tehát csak ki kell jelölnünk a célt, és magától el is visz oda, egyedül a le és felszállás az, amit gyakorolnunk kell alaposabban. Ezen kívül azt is érdemes megemlíteni, hogy a drónban klíma is van, és internet hozzáférés, valamint még egy olvasólámpát is beszereltek.

A dónok még nincsenek forgalmazásban, de a cég komolyan gondolja, bár az ára eléggé magas, igazából ez is csak a gazdagok kiváltsága lehet, hiszen a drón ára nagyjából 58-87 millió forint között mozog.

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások