FIGYELMEZTETÉST ADTAK KI AZ EGÉSZ ORSZÁGRA

FIGYELMEZTETÉST ADTAK KI AZ EGÉSZ ORSZÁGRA
loading...

Az egész országra riasztást adtak ki, a sűrű köd, és az ónos eső miatt.

[cn-social-icon]

A mai napunk nem lesz túl jó. Az egész országban riasztás van a köd és az ónos eső miatt, így az autósoknak ismét nagyon figyelniük kell. A figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat adta ki.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint, Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyében narancs színű, azaz másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben szombaton az ónos eső miatt, a többi megyében pedig citromsárga figyelmeztetés van a tartós, sűrű köd miatt.

loading...

A meteorológusok szerint szombat napközben leginkább az ország északkeleti, és északi részén várható csapadék, pontosabban eső és ónos eső is, esetleg jó is eshet.

Szombaton napközben tehát leginkább az eső lesz a jellemző. Hó pedig inkább csak az északkeleti határvidéken, pontosabban Borsod északi felén várható.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ezen kívül lesznek olyan területek is, ahol tartósan sűrű lesz a köd, ez leginkább az ország keleti, északkeleti részén várható, illetve délnyugaton is.

Tehát érdemes odafigyelni mindenkinek, de leginkább az autósoknak, és ha tehetik, akkor ne szálljanak autóba, mert az utak nagyon veszélyesek lesznek.

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes 
[cn-social-icon]

Read previous post:
FELFÜGGESZTETTÉK A KÖLNI RENDŐRKAPITÁNYT
FELFÜGGESZTETTÉK A KÖLNI RENDŐRKAPITÁNYT

Felfüggesztették a Kölni rendőrkapitányt, a szilveszterkor történt esetek miatt. [cn-social-icon] Talán nem őt kellene, de persze ez a legegyszerűbb megoldás....

A BELSŐ JELENTÉS - TÖMEGES ERŐSZAK AZ UNIÓBAN - ÉN BÁRMIT MEGTEHETEK. ENGEM MERKEL HÍVOTT IDE!
A BELSŐ JELENTÉS – TÖMEGES ERŐSZAK AZ UNIÓBAN – ÉN BÁRMIT MEGTEHETEK. ENGEM MERKEL HÍVOTT IDE!

Törvényen kívüli állapotok, tömeges erőszak. Európában hamarosan elszabadul a pokol? [cn-social-icon] A Kölnben, (és másutt is) szilveszter éjjelén történt döbbenetes...

Close