FELFÜGGESZTETTÉK A KÖLNI RENDŐRKAPITÁNYT

FELFÜGGESZTETTÉK A KÖLNI RENDŐRKAPITÁNYT
loading...

Felfüggesztették a Kölni rendőrkapitányt, a szilveszterkor történt esetek miatt.

[cn-social-icon]

Talán nem őt kellene, de persze ez a legegyszerűbb megoldás.

Korábban már írtunk arról, hogy Németországban, szilveszterkor migránsok néhány csoportja tömegesen zaklatta a nőket és tűzijátékokkal lövöldözték az embereket.

loading...

Erről bővebben ITT olvashat. Egy későbbi részletes cikket pedig ITT.

Szóval, ez a tömeges támadás rengeteg bonyodalmat okozott Németországnak, és most a rendőrkapitányt is leváltották. Sajnos a helyzet az, hogy erről nem a rendőrkapitány tehet, mégis őt vették elő, hiszen az igazi felelősöket nem lehet.

Kölnben a pályaudvar előtti téren körülbelül ezer Arab és Észak-Afrikai származású férfi gyűlt össze, hogy megünnepelje az újévet. Nos, az ünneplést ők egészen máshogy képzelték el, mint egy átlag ember, de ők biztosan nagyon jól érezték magukat. Csak éppen a többi ember nem, és ennek meg is van az eredménye.

Napok óta ettől az esettől zeng a média.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A nagy buli rövid időn belül egy hatalmas, tömeges garázdaságba torkollott, és a férfiak az ott lévő nőket zaklatták, fogdosták őket és ki is rabolták, valamint tűzijátékkal lövöldözték az embereket. Hát mekkora buli már, nem?

A tömeg nagyon nagy volt, így a rendőrök nem tudtak semmit sem tenni, sokan azt mondják, hogy nem is akartak, de mi nem állítunk ilyet. Az egész esetet állítólag el is hallgatta a német média, legalábbis megpróbálta, de természetesen nem sikerült, így ebből még nagyobb botrány lett.

A Német rendőrség tehetetlen volt a tömeggel szemben, a tömeget egyszerűen nem érdekelte a rendőrök jelenléte, és az utasításaik sem. Tulajdonképpen nem volt senki, aki megfékezze őket, így szabadon garázdálkodhattak kedvük szerint. Több száz nőt zaklattak, és senki sem volt, aki segített volna nekik.

Korábban Merkel azt mondta, hogy az erőszakoskodók nem menekültek voltak, de kiderült, hogy jó páran voltak közülük menekültek is. 32 embert vettek őrizetbe, ebből 18-an menedékkérő menekültek voltak. Voltak Algériaiak, Marokkóiak, Irániak és Szírek is.

Merkel kijelentette, hogy szigorítani kell a kiutasítási szabályokat, valószínűleg kirakják az országból azokat a menekülteket, akiket elfogtak, és ezek után talán gondoskodnak arról, hogy ne legyen több ilyen eset.

Nemcsak Kölnben fordultak elő hasonló erőszakos cselekmények egyébként. Kiderült, hogy több ilyen eset történt Hamburgban és Finnországban is, valamint Svédországban is. Úgy tűnik, hogy csak idő kérdése, és végigsöpör egész Európán.

[cn-social-icon]

Read previous post:
A BELSŐ JELENTÉS - TÖMEGES ERŐSZAK AZ UNIÓBAN - ÉN BÁRMIT MEGTEHETEK. ENGEM MERKEL HÍVOTT IDE!
A BELSŐ JELENTÉS – TÖMEGES ERŐSZAK AZ UNIÓBAN – ÉN BÁRMIT MEGTEHETEK. ENGEM MERKEL HÍVOTT IDE!

Törvényen kívüli állapotok, tömeges erőszak. Európában hamarosan elszabadul a pokol? [cn-social-icon] A Kölnben, (és másutt is) szilveszter éjjelén történt döbbenetes...

A MAGYAR SZENT KORONA MIÉRT NEM KAPHATJA VISSZA HATALMÁT?
A MAGYAR SZENT KORONA MIÉRT NEM KAPHATJA VISSZA HATALMÁT?

A MAGYAR SZENT KORONA MIÉRT NEM KAPHATJA VISSZA HATALMÁT? Ti küldtétek: A nagy kérdés: miért nem kapja vissza a hagyományos...

Close