BELEFULLADT EGY 4 ÉVES GYERMEK A MEDENCÉBE, MIKÖZBEN AZ ANYJA PÁR MÉTERRE TŐLE MOBILOZOTT – VIDEÓ

BELEFULLADT EGY 4 ÉVES GYERMEK A MEDENCÉBE, MIKÖZBEN AZ ANYJA PÁR MÉTERRE TŐLE MOBILOZOTT - VIDEÓ

Vízbe fulladt egy 4 éves fiú, miközben az anyja pár méterre tőle mobilozott.


[good_old_share]

Videó.
A szomorú eset Kínában történt, és sajnos ilyen balesetek napi szinten előfordulnak világszerte.

Az esetről egy biztonsági kamera videófelvételt is készített, így tisztán látszik az, hogy a gyermek küzd az életéjért, az anyuka pedig pár méterre tőle a telefonját nyomkodja, végül pedig elmerül a gyermek.

loading...

A fiú a nővérével és az édesanyjával mentek el a wellness központba. A medence fokozatosan mélyült, és a felvételen látszik, hogy a kisfiú átment a medence másik szélére, ahol már 1,3 méteres mélység volt.

Természetesen rögtön süllyedni kezdett, és próbálta magát fenntartani de sajnos nem sikerült. Látszik hogy a kisfiú hosszú időn keresztül küzdött az életéért, de végül elmerült a vízben.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Mindezt úgy, hogy az anyja néhány méterre állt tőle és a telefonját nyomkodta, és az egészből nem vett észre semmit. Az esetben az is felháborító, hogy nemcsak az anyuka, de a többi ember sem foglalkozott vele, pedig szinte lehetetlennek tűnik az, hogy senki sem vette volna észre.
Az anyuka elmondta, hogy csak néhány percre vette le a szemét a gyermekről, és mikor keresni kezdte, már nem találta sehol.

Annak ellenére, hogy sokan voltak a fiú körül, a holttestét nagyjából egy órával a halála után találták meg.

A hírek szerint a rendőrség a nyomozás idejére bezáratta a wellness központot, azonban azt nem tudni, hogy az anyuka ellen indítottak-e eljárást.
Felháborító az, hogy egy szülő ennyire nem figyel a gyermekére, miközben ő is tudja azt, hogy veszélyes ha nem figyel oda, és az is, hogy a körülötte lévő emberek sem segítettek a fiúnak, pedig szinte biztos az, hogy látták hogy mi történik.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások