BELEFULLADT EGY 4 ÉVES GYERMEK A MEDENCÉBE, MIKÖZBEN AZ ANYJA PÁR MÉTERRE TŐLE MOBILOZOTT – VIDEÓ

BELEFULLADT EGY 4 ÉVES GYERMEK A MEDENCÉBE, MIKÖZBEN AZ ANYJA PÁR MÉTERRE TŐLE MOBILOZOTT - VIDEÓ
loading...

Vízbe fulladt egy 4 éves fiú, miközben az anyja pár méterre tőle mobilozott.


Videó.
A szomorú eset Kínában történt, és sajnos ilyen balesetek napi szinten előfordulnak világszerte.

loading...

Az esetről egy biztonsági kamera videófelvételt is készített, így tisztán látszik az, hogy a gyermek küzd az életéjért, az anyuka pedig pár méterre tőle a telefonját nyomkodja, végül pedig elmerül a gyermek.

A fiú a nővérével és az édesanyjával mentek el a wellness központba. A medence fokozatosan mélyült, és a felvételen látszik, hogy a kisfiú átment a medence másik szélére, ahol már 1,3 méteres mélység volt.

Természetesen rögtön süllyedni kezdett, és próbálta magát fenntartani de sajnos nem sikerült. Látszik hogy a kisfiú hosszú időn keresztül küzdött az életéért, de végül elmerült a vízben.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Mindezt úgy, hogy az anyja néhány méterre állt tőle és a telefonját nyomkodta, és az egészből nem vett észre semmit. Az esetben az is felháborító, hogy nemcsak az anyuka, de a többi ember sem foglalkozott vele, pedig szinte lehetetlennek tűnik az, hogy senki sem vette volna észre.
Az anyuka elmondta, hogy csak néhány percre vette le a szemét a gyermekről, és mikor keresni kezdte, már nem találta sehol.

Annak ellenére, hogy sokan voltak a fiú körül, a holttestét nagyjából egy órával a halála után találták meg.

A hírek szerint a rendőrség a nyomozás idejére bezáratta a wellness központot, azonban azt nem tudni, hogy az anyuka ellen indítottak-e eljárást.
Felháborító az, hogy egy szülő ennyire nem figyel a gyermekére, miközben ő is tudja azt, hogy veszélyes ha nem figyel oda, és az is, hogy a körülötte lévő emberek sem segítettek a fiúnak, pedig szinte biztos az, hogy látták hogy mi történik.

[apss_share]

loading…


Read previous post:
KÖZZÉTETTÉK A VIDEÓT A CHILEI UFO ÉSZLELÉSRŐL - VIDEÓ
KÖZZÉTETTÉK A VIDEÓT A CHILEI UFO ÉSZLELÉSRŐL – VIDEÓ

Közzétették a Chilei UFO észlelésről készült videót. Érdekes videó. Mostanában egyre kevesebbet lehet hallani UFO észlelésekről, és egyre kevesebb ilyen...

MEGFAGYOTT EGY EMBER BUDAPESTEN
MEGFAGYOTT EGY EMBER BUDAPESTEN

Megfagyott egy hajléktalan Budapesten. Elszomorító eset történt. Péntek reggel találtak rá arra a halott férfira, aki vélhetően halálra fagyott az...

Close