EZ IGEN! EZT ÉRDEMES OSZTANI – AZ ÁTFAGYOTT, ÉS ÉHES EMBER ELŐTT NYITVA VAN A KAPUNK!

EZ IGEN! EZT ÉRDEMES OSZTANI - AZ ÁTFAGYOTT, ÉS ÉHES EMBER ELŐTT NYITVA VAN A KAPUNK!

EZ IGEN! EZT ÉRDEMES OSZTANI – AZ ÁTFAGYOTT, ÉS ÉHES EMBER ELŐTT NYITVA VAN A KAPUNK!

[good_old_share]

Vannak még jó emberek! Az alábbi poszt az Autóbérlés Kaució Nélkül Facebook oldalán jelent meg.  Ezt érdemes megosztani, mert sajnos sok családnak lehet rá szüksége!
K…a és k……t hideg van! Januárban, februárban uborkaszezon van nálunk. Lézengenek az ügyfelek, viszont három iroda helységünk is van, ahol megy a fűtés ezerrel.

Ahogy számoltuk kb.10 embernek tudunk éjszakára este 6-tól reggel 8-ig fekvőhelyet biztosítani matracon, pokrócon, tatamin, stb…. , de napközben is át lehet melegedni nálunk. AZ ÁTFAGYOTT ÉS ÉHES EMBER ELŐTT NYITVA VAN A KAPUNK!
Ha ismertek olyat, aki/akik ebben a nagy hidegben fagyoskodik, akkor hívjatok, vagy írjatok, és elmegyünk értük (akár vidékre is), és ide hozzuk magunkhoz (természetesen, ha ők is így gondolják). Van egy kis lakókocsink is, amit be tudunk fűteni kisgyermekes szülő részére. Meleg tea, zsíros kenyér lesz, de ha sok az éhező száj, akkor improvizálunk.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Előzmények 2.

loading...

Eddig kettő családnak megoldottuk ideglenesen a problémáját akik gyerekkel vannak.Tudtunk nekik szállást adni nálunk. Még egy gyermekes családot betudunk fogadni.

Napközben reggel 8-tól este 6-ig bárkit szívesen látunk akik éhesek, vagy egy jó meleg teára vágynak, vagy egy kicsit átakarnak melegedni. Olyan fedél nélküliek akiknek van kutyájuk, azok is bejöhetnek, étkezni mert a telephelyre hozunk kutyakaját is.
Álláskeresők is jöjjenek, mert szívesen segítünk az önéletrajz szerkesztésében, egy forró tea mellett. Egyik autónkat 1,5 hónapra felajánlottuk egy négy gyermekes anyukának, aki beteg gyermekét orvoshoz kell vinnie. Igazából kitudunk venni a flottából még egy autót, olyan számára aki hasonló nehézségekkel küzd. Továbbra is szívesen elfogadunk ruhákat, konzerveket, zöldségeket, teát, amit szét osztunk.

Kérjük, hogy oszd meg, mert könnyen eljuthat olyanokhoz is, akiknek ebben a hidegben talán életmentő lehet ez a lehetőség.

Autóbérlés Kaució Nélkül,Tel: 70/432-8482

FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások