DR. LENKEI GÁBOR-ERRŐL NEM SZÁMOL BE A MÉDIA. VAJON MIÉRT?

DR. LENKEI GÁBOR-ERRŐL NEM SZÁMOL BE A MÉDIA. VAJON MIÉRT?
loading...

DR. LENKEI GÁBOR-ERRŐL NEM SZÁMOL BE A MÉDIA. VAJON MIÉRT?

[good_old_share]


Elhallgatott, életmentő adatok – folyamatosan gazdagodó gyógyszergyártók…

 

Minek kell történnie ahhoz, hogy végre az emberiség érdekeit nézzük a hatalmas profit helyett?
Néhány éve tizennégy magyarországi orvosi szakmai társaság összeült azzal a szándékkal, hogy összegezzék azokat az ismereteket, amelyeket az orvostudomány eszközeivel kétségbevonhatatlanul bizonyítottaknak tekinthetünk.

loading...

(A konferencián részt vett többek között az Onkológiai Társaság, a Kardiológusok Társasága, a Haematológusok, az Allergológusok és Klinikai Immunológusok Társasága és a Primer Prevenciós Orvosi Egyesület is.)

A magyar tudóstársaságok első lépésként a D-vitamin hatásait vizsgálták az ember egészségének megóvása, visszaszerzése tükrében.

Vizsgálataik eredménye Magyarországon sem lett „nagydobra verve”, mindössze egy orvosi tudományos folyóiratban tették közzé 2012-ben.

• Megállapították, hogy minden egyes ember – függetlenül attól, hogy bolygónk mely pontján él – súlyosan D-vitamin-hiányos állapotban tengeti életét.

• Azt is megállapították, hogy ha az emberek elegendő mennyiségű D-vitaminhoz jutnának, akkor a következő eredmények jönnének létre:

  •  35%-kal kevesebb lenne a daganatos megbetegedés.
  •  78%-kal csökkenne az inzulinnal kezelendő cukorbetegségben szenvedők száma.
  •  90%-kal kevesebb influenzás megbetegedéssel számolhatnánk.
  •  Összességében 7-10%-kal kevesebb megbetegedés fordulna elő.
  •  Az átlagos élettartam 2-3 évvel hosszabb lenne.
Az orvostudósok számításai szerint egy 10 millió fős lakosság teljes ellátása megfelelő mennyiségű D-vitaminnal hozzávetőleg 50 millió euró költséget jelentene egy év alatt.

A megfelelő mennyiségű D-vitamin elfogyasztásának eredményeként azonban az egészségügyi kiadások egyetlen év alatt több mint 830 millió euróval csökkennének.

10 millió fős lakossággal számolva.

Ha ezeket a számokat a nagyjából 500 millió lakost számláló Európai Unióra vetítjük, akkor a megbetegedések elmaradása miatt el nem költött pénz hozzávetőleg 41,5 milliárd eurós összeget tenne ki.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ennek a hiányzó összegnek a túlnyomó része a gyógyszeripar pénztárcáját tenné sokkal laposabbá.

Ennél sokkal kevesebbért is indítottak már öldöklő háborút.
Nem hiszem, hogy a számok ismeretében lenne még olyan ember, aki ne értené, hogy miért vív elkeseredett harcot a gyógyszeripar a vitaminok valódi értékeinek ismertté válásával szemben.

Mindazonáltal én nagyon bizakodva nézek a jövőbe.

Meggyőződésem, hogy hamarosan lesz hasonló konferencia valahol a világon az A-, az E-, a C-vitamin vagy bármely más életfontosságú vitamin témájában.

Akár meg is jósolhatom, hogy a D-vitaminnal kapcsolatos megállapításokhoz kísértetiesen hasonló következtetésekre fognak jutni a többi vitamin esetében is.

Csak idő kérdése, hogy valamelyik tudományos orvosi társaság megfogalmazza azt, amit én már 13 éve tanítok.

NEKED AJÁNLOTT CIKK: AGGASZTÓ ADATOK A D-VITAMIN HIÁNYRÓL

A lehető legjobb eredményt akkor tudjuk elérni, ha együttesen adjuk az embereknek – megfelelő mennyiségben és megfelelő arányban – mind a 15-féle létfontosságú vitaminféleséget.

A kocka már el van vetve. A szellem már kiszabadult a palackból. Már nem lehet visszagyömöszölni.

loading…


Tudom, hogy csak idő kérdése, mikorra alakul ki az a magasabb rendű egészségkultúra, amelyben sokkal kevesebb lesz a betegség, és amelyben az emberek sokkal egészségesebb, örömökben sokkal gazdagabb életet élhetnek majd.

Én arra tettem fel az életem, hogy minél rövidebb idő alatt elérjük ezt.

Igen! Ma még nagy erőkkel harcolnak a vitaminok ellen. Meg tudom érteni, hogy miért teszik ezt. Ön is érti, hiszen látta a számokat.

Tény, hogy a vitaminok megfelelő alkalmazása életveszélyes fenyegetést jelent a betegségek fennmaradásából élő és gazdagodó érdekek számára.

De tény az is, hogy az igazságnak csak ideig-óráig lehet útját állni. Dr. Lenkei Gábor.

FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[apss_share]

loading…


Read previous post:
EZ IGEN! EZT ÉRDEMES OSZTANI - AZ ÁTFAGYOTT, ÉS ÉHES EMBER ELŐTT NYITVA VAN A KAPUNK!
EZ IGEN! EZT ÉRDEMES OSZTANI – AZ ÁTFAGYOTT, ÉS ÉHES EMBER ELŐTT NYITVA VAN A KAPUNK!

EZ IGEN! EZT ÉRDEMES OSZTANI - AZ ÁTFAGYOTT, ÉS ÉHES EMBER ELŐTT NYITVA VAN A KAPUNK! [good_old_share] Vannak még jó...

EZEK ÜTÖTTÉK LE AZ ÁRTATLAN HÖLGYET! HÁTHA VALAKI FELISMERI ŐKET.
EZEK ÜTÖTTÉK LE AZ ÁRTATLAN HÖLGYET! HÁTHA VALAKI FELISMERI ŐKET.

EZEK ÜTÖTTÉK LE AZ ÁRTATLAN HÖLGYET! HÁTHA VALAKI FELISMERI ŐKET. [good_old_share] Osszátok, legyenek meg! Azt hiszik magukról, hogy bármit megtehetnek....

Close