DR. LENKEI GÁBOR-ERRŐL NEM SZÁMOL BE A MÉDIA. VAJON MIÉRT?

DR. LENKEI GÁBOR-ERRŐL NEM SZÁMOL BE A MÉDIA. VAJON MIÉRT?

DR. LENKEI GÁBOR-ERRŐL NEM SZÁMOL BE A MÉDIA. VAJON MIÉRT?

[good_old_share]


Elhallgatott, életmentő adatok – folyamatosan gazdagodó gyógyszergyártók…

 

Minek kell történnie ahhoz, hogy végre az emberiség érdekeit nézzük a hatalmas profit helyett?
Néhány éve tizennégy magyarországi orvosi szakmai társaság összeült azzal a szándékkal, hogy összegezzék azokat az ismereteket, amelyeket az orvostudomány eszközeivel kétségbevonhatatlanul bizonyítottaknak tekinthetünk.

(A konferencián részt vett többek között az Onkológiai Társaság, a Kardiológusok Társasága, a Haematológusok, az Allergológusok és Klinikai Immunológusok Társasága és a Primer Prevenciós Orvosi Egyesület is.)

A magyar tudóstársaságok első lépésként a D-vitamin hatásait vizsgálták az ember egészségének megóvása, visszaszerzése tükrében.

loading...

Vizsgálataik eredménye Magyarországon sem lett „nagydobra verve”, mindössze egy orvosi tudományos folyóiratban tették közzé 2012-ben.

• Megállapították, hogy minden egyes ember – függetlenül attól, hogy bolygónk mely pontján él – súlyosan D-vitamin-hiányos állapotban tengeti életét.

• Azt is megállapították, hogy ha az emberek elegendő mennyiségű D-vitaminhoz jutnának, akkor a következő eredmények jönnének létre:

  •  35%-kal kevesebb lenne a daganatos megbetegedés.
  •  78%-kal csökkenne az inzulinnal kezelendő cukorbetegségben szenvedők száma.
  •  90%-kal kevesebb influenzás megbetegedéssel számolhatnánk.
  •  Összességében 7-10%-kal kevesebb megbetegedés fordulna elő.
  •  Az átlagos élettartam 2-3 évvel hosszabb lenne.
Az orvostudósok számításai szerint egy 10 millió fős lakosság teljes ellátása megfelelő mennyiségű D-vitaminnal hozzávetőleg 50 millió euró költséget jelentene egy év alatt.

A megfelelő mennyiségű D-vitamin elfogyasztásának eredményeként azonban az egészségügyi kiadások egyetlen év alatt több mint 830 millió euróval csökkennének.

10 millió fős lakossággal számolva.

Ha ezeket a számokat a nagyjából 500 millió lakost számláló Európai Unióra vetítjük, akkor a megbetegedések elmaradása miatt el nem költött pénz hozzávetőleg 41,5 milliárd eurós összeget tenne ki.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ennek a hiányzó összegnek a túlnyomó része a gyógyszeripar pénztárcáját tenné sokkal laposabbá.

Ennél sokkal kevesebbért is indítottak már öldöklő háborút.
Nem hiszem, hogy a számok ismeretében lenne még olyan ember, aki ne értené, hogy miért vív elkeseredett harcot a gyógyszeripar a vitaminok valódi értékeinek ismertté válásával szemben.

Mindazonáltal én nagyon bizakodva nézek a jövőbe.

Meggyőződésem, hogy hamarosan lesz hasonló konferencia valahol a világon az A-, az E-, a C-vitamin vagy bármely más életfontosságú vitamin témájában.

Akár meg is jósolhatom, hogy a D-vitaminnal kapcsolatos megállapításokhoz kísértetiesen hasonló következtetésekre fognak jutni a többi vitamin esetében is.

Csak idő kérdése, hogy valamelyik tudományos orvosi társaság megfogalmazza azt, amit én már 13 éve tanítok.

NEKED AJÁNLOTT CIKK: AGGASZTÓ ADATOK A D-VITAMIN HIÁNYRÓL

A lehető legjobb eredményt akkor tudjuk elérni, ha együttesen adjuk az embereknek – megfelelő mennyiségben és megfelelő arányban – mind a 15-féle létfontosságú vitaminféleséget.

A kocka már el van vetve. A szellem már kiszabadult a palackból. Már nem lehet visszagyömöszölni.

loading…


Tudom, hogy csak idő kérdése, mikorra alakul ki az a magasabb rendű egészségkultúra, amelyben sokkal kevesebb lesz a betegség, és amelyben az emberek sokkal egészségesebb, örömökben sokkal gazdagabb életet élhetnek majd.

Én arra tettem fel az életem, hogy minél rövidebb idő alatt elérjük ezt.

Igen! Ma még nagy erőkkel harcolnak a vitaminok ellen. Meg tudom érteni, hogy miért teszik ezt. Ön is érti, hiszen látta a számokat.

Tény, hogy a vitaminok megfelelő alkalmazása életveszélyes fenyegetést jelent a betegségek fennmaradásából élő és gazdagodó érdekek számára.

De tény az is, hogy az igazságnak csak ideig-óráig lehet útját állni. Dr. Lenkei Gábor.

FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások