EGÉSZBEN LENYELT EMBERT TALÁLTAK EGY PITON GYOMRÁBAN – VIDEÓ

EGÉSZBEN LENYELT EMBERT TALÁLTAK EGY PITON GYOMRÁBAN - VIDEÓ
loading...

Egészben lenyelt embert találtak egy piton gyomrában.


[good_old_share]

Sokkoló videó.
loading...

Több olyan esetről is lehetett már hallani, hogy kígyók egészben nyeltek le embereket, azonban videófelvétel nagyon kevés esetről van.

Most Indonéziában történt egy ilyen eset, és a kígyó felvágásáról videó is készült.

Indonézia egyik kis falujában már napok óta kerestek egy férfit, aki eltűnt miután elindult dolgozni egy pálmaültetvényre.

Aztán napokkal később egy érdekes dologra lettek figyelmesek. A közelben megláttak egy hatalmas pitont, amin jól látható volt, hogy egy hatalmas zsákmányt ejtett el.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A helyiek pedig rögtön elfogták az állatot és fel is vágták azt, azt remélve, hogy talán a férfi még életben lehet, de sajnos ekkor már halott volt.
A piton egyébként közel 7 méteres volt, így könnyedén elejthette a férfit, akinek valószínűleg esélye sem volt védekezni ellene.

Sajnos rengeteg ilyen eset történik a világban, és sokszor nem találják meg az áldozatokat, így a környezetük sosem tudja meg, hogy mi is történt velük.

loading…


[apss_share]

loading…


Read previous post:
TELEFONTOLVAJT KERES A RENDŐRSÉG - VIDEÓ
TELEFONTOLVAJT KERES A RENDŐRSÉG – VIDEÓ

Telefontolvajt keres a rendőrség. [good_old_share] A lopásról videó is készült. A Budapesti Rendőr- főkapitányság keresi azt a férfit, aki néhány...

GYÓGYSZERKÖNYVI TISZTASÁGÚ KONYHASÓ-LEHET KAPNI, CSAK NEM TUDUNK RÓLA!
GYÓGYSZERKÖNYVI TISZTASÁGÚ KONYHASÓ-LEHET KAPNI, CSAK NEM TUDUNK RÓLA!

GYÓGYSZERKÖNYVI TISZTASÁGÚ KONYHASÓ-LEHET KAPNI, CSAK NEM TUDUNK RÓLA! FIGYELEM! FONTOS CIKK AZ ÉTKEZÉSI SÓ ÉLETTANI HATÁSAIRÓL A LAP KÖZEPÉN ELÉRHETŐ!...

Close