EGÉSZBEN LENYELT EMBERT TALÁLTAK EGY PITON GYOMRÁBAN – VIDEÓ

Egészben lenyelt embert találtak egy piton gyomrában.


Sokkoló videó.
Több olyan esetről is lehetett már hallani, hogy kígyók egészben nyeltek le embereket, azonban videófelvétel nagyon kevés esetről van.

Most Indonéziában történt egy ilyen eset, és a kígyó felvágásáról videó is készült.

Indonézia egyik kis falujában már napok óta kerestek egy férfit, aki eltűnt miután elindult dolgozni egy pálmaültetvényre.

Aztán napokkal később egy érdekes dologra lettek figyelmesek. A közelben megláttak egy hatalmas pitont, amin jól látható volt, hogy egy hatalmas zsákmányt ejtett el.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A helyiek pedig rögtön elfogták az állatot és fel is vágták azt, azt remélve, hogy talán a férfi még életben lehet, de sajnos ekkor már halott volt.
A piton egyébként közel 7 méteres volt, így könnyedén elejthette a férfit, akinek valószínűleg esélye sem volt védekezni ellene.

Sajnos rengeteg ilyen eset történik a világban, és sokszor nem találják meg az áldozatokat, így a környezetük sosem tudja meg, hogy mi is történt velük.

loading…


loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás