EZEK ÜTÖTTÉK LE AZ ÁRTATLAN HÖLGYET! HÁTHA VALAKI FELISMERI ŐKET.

EZEK ÜTÖTTÉK LE AZ ÁRTATLAN HÖLGYET! HÁTHA VALAKI FELISMERI ŐKET.
loading...

EZEK ÜTÖTTÉK LE AZ ÁRTATLAN HÖLGYET! HÁTHA VALAKI FELISMERI ŐKET.


[good_old_share]

Osszátok, legyenek meg! Azt hiszik magukról, hogy bármit megtehetnek.
Az a baj hogy az igazságszolgáltatás nevetséges büntetéseket ró ki, így sajnos nincs igazi vissza tartó hatása a büntetésnek.

De azért próbáljuk meg, mert aki ilyen, annak mindegy hogy ki az az idegen..én, te vagy akár ez a szerencsétlen nő! Videó alább!

loading...

Leütöttek egy nőt a buszon Kőbányán – keresik a tettest.

A kőbányai rendőrök keresik azt a férfit és nőt, akik Budapesten, a 9-es buszon szidalmaztak, majd megütöttek egy utast.

Az ismeretlen elkövetők 2016. december 11-én Kőbányán, este a 9-es buszon ültek oda az egyik utashoz, majd elkezdték fenyegetően szidalmazni. Az esetről felvétel is készült, amin jól látszik, ahogy a nő megelégelte az inzultációt és elindult előre a buszsofőrhöz, hogy megkérje álljon meg, és hívjon rendőrt. A két elkövető azonban utána ment és tovább folytatták a szidalmazást. Amikor a busz megállt, a férfi és a nő megütötte a sértettet, aki a földre esett. A támadók a Népliget irányába távoztak.

Az elkövetőkről a busz kamerája felvételt készített.

Garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a X. kerületi Rendőrkapitányság.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200-ás telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén vagy írjon a 10rk@budapest.police.hu e-mail címre.

Segítsük megtalálni őket!

Ne maradj le semmiről! Kattints, és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Ha értesülni szeretnél az oldalunk frissítéseiről húzd az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban.Kattints ide! Érdekes Világ. [apss_share]
Read previous post:
MEGÖLTEK EGY 3 ÉVEST, MERT A NAGYMAMÁJA LASSAN VEZETETT
MEGÖLTEK EGY 3 ÉVEST, MERT A NAGYMAMÁJA LASSAN VEZETETT

Megöltek egy 3 évest, mert a nagymamája túl lassan vezetett. [good_old_share] Szomorú történet. Azt mindenki tudja, hogy vannak olyan emberek...

GYÖNYÖRŰ DRÓN VIDEÓT KÉSZÍTETTEK A BEFAGYOTT BALATONRÓL
GYÖNYÖRŰ DRÓN VIDEÓT KÉSZÍTETTEK A BEFAGYOTT BALATONRÓL

Gyönyörű drón videót készítettek a befagyott Balatonról. [good_old_share] A Balatont valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, és valószínűleg már mindenki járt...

Close