EZEK ÜTÖTTÉK LE AZ ÁRTATLAN HÖLGYET! HÁTHA VALAKI FELISMERI ŐKET.

EZEK ÜTÖTTÉK LE AZ ÁRTATLAN HÖLGYET! HÁTHA VALAKI FELISMERI ŐKET.


Osszátok, legyenek meg! Azt hiszik magukról, hogy bármit megtehetnek.
Az a baj hogy az igazságszolgáltatás nevetséges büntetéseket ró ki, így sajnos nincs igazi vissza tartó hatása a büntetésnek.

De azért próbáljuk meg, mert aki ilyen, annak mindegy hogy ki az az idegen..én, te vagy akár ez a szerencsétlen nő! Videó alább!

Leütöttek egy nőt a buszon Kőbányán – keresik a tettest.

A kőbányai rendőrök keresik azt a férfit és nőt, akik Budapesten, a 9-es buszon szidalmaztak, majd megütöttek egy utast.

Az ismeretlen elkövetők 2016. december 11-én Kőbányán, este a 9-es buszon ültek oda az egyik utashoz, majd elkezdték fenyegetően szidalmazni. Az esetről felvétel is készült, amin jól látszik, ahogy a nő megelégelte az inzultációt és elindult előre a buszsofőrhöz, hogy megkérje álljon meg, és hívjon rendőrt. A két elkövető azonban utána ment és tovább folytatták a szidalmazást. Amikor a busz megállt, a férfi és a nő megütötte a sértettet, aki a földre esett. A támadók a Népliget irányába távoztak.

Az elkövetőkről a busz kamerája felvételt készített.

Garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a X. kerületi Rendőrkapitányság.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200-ás telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén vagy írjon a 10rk@budapest.police.hu e-mail címre.

Segítsük megtalálni őket!

Ne maradj le semmiről! Kattints, és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Ha értesülni szeretnél az oldalunk frissítéseiről húzd az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban.Kattints ide! Érdekes Világ. 
Szólj hozzá

Hozzászólás