MEGÖLTEK EGY 3 ÉVEST, MERT A NAGYMAMÁJA LASSAN VEZETETT

MEGÖLTEK EGY 3 ÉVEST, MERT A NAGYMAMÁJA LASSAN VEZETETT
loading...

Megöltek egy 3 évest, mert a nagymamája túl lassan vezetett.


[good_old_share]

Szomorú történet.
loading...

Azt mindenki tudja, hogy vannak olyan emberek a világban, akik egyáltalán nem beszámíthatóak. Ezeknek az embereknek a legveszélyesebb fegyvert adni a kezükbe, de sajnos Amerikában ezek az emberek is szabadon kaphatnak fegyvert.

És sajnos sokszor halnak meg ártatlanok azért, mert az ilyen emberek kezébe fegyver kerül.

Amerikában nemrég történt egy ilyen eset, amiben egy 3 éves kisfiú halt meg, miután egy idegbeteg autós rálőtt az autójukra.

Az autós azért lőtt, mert az előtte lévő autós, amiben a kisfiú is ült, nem indult el elég gyorsan az útkereszteződésben.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kisfiút a nagymamája vitte el bevásárolni egy Amerikai városban, majd visszafelé menet megálltak az egyik stop táblás útkereszteződésben.

A nagymama pedig elég lassan indult el az útkereszteződésből, és a mögötte haladó autós ezen idegesítette fel magát annyira, hogy lőni kezdett.

Az autós először dudálni kezdett, majd a dudálás után kiszállt az autójából, elővette a fegyverét, és több lövést is leadott az autóra, amiben a nagymama és a kisfiú utaztak.

A nagymama sértetlenül megúszta az esetet, azonban a kisfiút az egyik lövedék eltalálta. A nagymama ezután gyorsan egy közeli bevásárlóközpont parkolójába hajtott, és onnan azonnal értesítette a rendőrséget és a mentőket is, akik elég gyorsan ki is értek.
A kisfiút azonnal megpróbáltál ellátni és rögtön kórházba szállították, azonban a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Egyenlőre nem tudni, hogy a tettest sikerült-e elfogni, vagy hogy beazonosították-e már.
Sajnos rengeteg ilyen ember van a földön, és az ilyen embereknek egyáltalán nem szabadna fegyvert adni a kezükbe, bár a cikkben szereplő autósnak leginkább még csak jogosítványt sem.

[apss_share]

loading…


Read previous post:
GYÖNYÖRŰ DRÓN VIDEÓT KÉSZÍTETTEK A BEFAGYOTT BALATONRÓL
GYÖNYÖRŰ DRÓN VIDEÓT KÉSZÍTETTEK A BEFAGYOTT BALATONRÓL

Gyönyörű drón videót készítettek a befagyott Balatonról. [good_old_share] A Balatont valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, és valószínűleg már mindenki járt...

A MÚLT TITKAI - AZ ELŐZŐ EMBERISÉG ÉPÍTETTE A GÍZAI NAGY SZFINXET?
A MÚLT TITKAI – AZ ELŐZŐ EMBERISÉG ÉPÍTETTE A GÍZAI NAGY SZFINXET?

A MÚLT TITKAI - AZ ELŐZŐ EMBERISÉG ÉPÍTETTE A GÍZAI NAGY SZFINXET? [good_old_share] Hamarosan átírhatjuk az emberiség eddig ismert történelmét?...

Close