KÖZZÉTETTÉK A VIDEÓT A CHILEI UFO ÉSZLELÉSRŐL – VIDEÓ

KÖZZÉTETTÉK A VIDEÓT A CHILEI UFO ÉSZLELÉSRŐL - VIDEÓ

Közzétették a Chilei UFO észlelésről készült videót.


[good_old_share]

Érdekes videó.
Mostanában egyre kevesebbet lehet hallani UFO észlelésekről, és egyre kevesebb ilyen videó is van. Amiket kiadnak, az sem igazán mostani, inkább régebbi videókat tesznek közzé.

Akik nem hisznek a földönkívüliekben, azon azt mondják, hogy már biztosan beleuntak a kamu felvételek gyártásába, akik pedig hiszek bennük, azok pedig azt mondják általában, hogy rájöttek a földönkívüliek, hogy ide bizony felesleges jönni.

loading...

A mostani videó sem mai, hiszen még 2014. november 11.-én készült, de csak most hozták nyilvánosságra a felvételt.

A videót állítólag a Chilei haditengerészet egyik helikopterének az infravörös kamerájával készítették, és feltehetőleg egy UFO látható rajta.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A hírek szerint amint észlelték az esetet, rögtön értesítették a helyi reptereket, azonban ők nem láttak semmit a radarokon.
Azt mondják, hogy a felvétel megvizsgálása után arra jutottak, hogy semmiképpen sem lehet műhold, de űrtörmelék sem.

Persze mi nem állítjuk azt, hogy a felvétel biztosan igazi, hiszen lehet hogy az egész sztori egy kitaláció, és ez is csak egy kamu felvétel a sok közül, azonban ha tényleg igaz, akkor mindenképpen érdekes.
Ha tetszett a videó, vagy érdekesnek találod, oszd meg másokkal is.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások