KÖZZÉTETTÉK A VIDEÓT A CHILEI UFO ÉSZLELÉSRŐL – VIDEÓ

KÖZZÉTETTÉK A VIDEÓT A CHILEI UFO ÉSZLELÉSRŐL - VIDEÓ
loading...

Közzétették a Chilei UFO észlelésről készült videót.


[good_old_share]

Érdekes videó.
loading...

Mostanában egyre kevesebbet lehet hallani UFO észlelésekről, és egyre kevesebb ilyen videó is van. Amiket kiadnak, az sem igazán mostani, inkább régebbi videókat tesznek közzé.

Akik nem hisznek a földönkívüliekben, azon azt mondják, hogy már biztosan beleuntak a kamu felvételek gyártásába, akik pedig hiszek bennük, azok pedig azt mondják általában, hogy rájöttek a földönkívüliek, hogy ide bizony felesleges jönni.

A mostani videó sem mai, hiszen még 2014. november 11.-én készült, de csak most hozták nyilvánosságra a felvételt.

A videót állítólag a Chilei haditengerészet egyik helikopterének az infravörös kamerájával készítették, és feltehetőleg egy UFO látható rajta.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A hírek szerint amint észlelték az esetet, rögtön értesítették a helyi reptereket, azonban ők nem láttak semmit a radarokon.
Azt mondják, hogy a felvétel megvizsgálása után arra jutottak, hogy semmiképpen sem lehet műhold, de űrtörmelék sem.

Persze mi nem állítjuk azt, hogy a felvétel biztosan igazi, hiszen lehet hogy az egész sztori egy kitaláció, és ez is csak egy kamu felvétel a sok közül, azonban ha tényleg igaz, akkor mindenképpen érdekes.
Ha tetszett a videó, vagy érdekesnek találod, oszd meg másokkal is.

[apss_share]

loading…


Read previous post:
MEGFAGYOTT EGY EMBER BUDAPESTEN
MEGFAGYOTT EGY EMBER BUDAPESTEN

Megfagyott egy hajléktalan Budapesten. [good_old_share] Elszomorító eset történt. Péntek reggel találtak rá arra a halott férfira, aki vélhetően halálra fagyott...

AZÉRT RABOLT TRAFIKOT, MERT BÖRTÖNBE AKART KERÜLNI, HOGY MELEGBE HÚZÓDHASSON
AZÉRT RABOLT TRAFIKOT, MERT BÖRTÖNBE AKART KERÜLNI, HOGY MELEGBE HÚZÓDHASSON

Azért rabolt trafikot, hogy börtönbe kerüljön. [good_old_share] Így szerette volna átvészelni a telet. Ugyan egy trafikrablásról van szó, de mégis...

Close