MEGFAGYOTT EGY EMBER BUDAPESTEN

MEGFAGYOTT EGY EMBER BUDAPESTEN
loading...

Megfagyott egy hajléktalan Budapesten.


[good_old_share]

Elszomorító eset történt.
loading...

Péntek reggel találtak rá arra a halott férfira, aki vélhetően halálra fagyott az éjjel.

A holttestet a IX. kerületben találták meg egy áruház mögött, egy benzinkút közelében.

Sajnos odakint nagyon hideg van, akár -20 fog is lehet éjszaka, ezért a hajléktalanok nagyon veszélyes helyzetben vannak, hiszen sokan közülük nem tudnak fedett helyre menni, ezért kénytelenek az egész éjszakát az embertelen hidegben tölteni.

Sajnos minden évben rengeteg hajléktalan hal meg az utcákon a kihűlés miatt. Becslések szerint évente nagyjából 250 fő hal meg télen. A meglepő ebben az, hogy a többségük nem is az utcán történik, hanem a fűtetlen házakban.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Tavaly például az év utolsó három hónapjában 80-an fagytak meg, és a 80 eset közül 24-en a saját lakásukban fagytak meg, mert nem tudtak fűteni.
Gondolom nem lep meg senkit az sem, hogy nálunk például tízszer többen halnak meg évente kihűlés miatt, mint mondjuk az USA-ban.

Ha nem szeretnénk, hogy ezek az emberek megfagyjanak, próbáljunk meg segíteni nekik. Persze fontos az is, hogy kapjanak némi pénzt és étalt azok, akik az utcán élnek, de ilyen időben sokkal fontosabb az, hogy elegendő ruhájuk legyen, és rétegesen fel tudjanak öltözni.

Ezért ha tehetjük, és egyébként is szoktunk segíteni a hajléktalanoknak, akkor most jobban tesszük, ha a meleg ruházatot részesítjük előnyben, és amire már úgysincs szükségünk, azt odaadjuk nekik.
Nekünk nem nagy dolog 1-2 már régen nem használt kabát, vagy sapka, azonban nekik akár az életüket is megmentheti.

loading…


Read previous post:
AZÉRT RABOLT TRAFIKOT, MERT BÖRTÖNBE AKART KERÜLNI, HOGY MELEGBE HÚZÓDHASSON
AZÉRT RABOLT TRAFIKOT, MERT BÖRTÖNBE AKART KERÜLNI, HOGY MELEGBE HÚZÓDHASSON

Azért rabolt trafikot, hogy börtönbe kerüljön. [good_old_share] Így szerette volna átvészelni a telet. Ugyan egy trafikrablásról van szó, de mégis...

EGY SZÍR FÉRFI MEGERŐSZAKOLT EGY NŐT BUDAPESTEN
EGY SZÍR FÉRFI MEGERŐSZAKOLT EGY NŐT BUDAPESTEN

Egy Szír férfi megerőszakolt egy nőt Budapesten. [good_old_share] Az eset szilveszterkor történt. Sajnos ilyen hírek egyre gyakrabban tűnnek fel, és...

Close