HOGY MOSSA AZ AGYAD A MÉDIA? A CBS VOLT RIPORTERÉNEK BESZÁMOLÓJA

HOGY MOSSA AZ AGYAD A MÉDIA? A CBS VOLT RIPORTERÉNEK BESZÁMOLÓJA.
loading...

HOGY MOSSA AZ AGYAD A MÉDIA? A CBS VOLT RIPORTERÉNEK BESZÁMOLÓJA

[cn-social-icon]

Napjainkra már szinte mindenki érzi, és a legtöbben biztosan tudjuk, hogy a tömegmédiának mekkora hatása van a mindennapi életünkre. Olyan hatása, amely nem csak a mi életünket befolyásolja, de gyermekeink, szeretteink életére is kihat a tömegmédia manipulációja által meghozott döntésünk. (Videó alább)Ez óriási felelősség.

Az IdőkJelei így fogalmaz: „Amennyiben tisztában vagy azzal, hogy a tömegmédiát egy maroknyi, egész pontosan 6 nagyvállalat tartja a kezében, (globális szinten szerk.) a kisebbséghez tartozol.  A legnépszerűbb információforrásokon keresztül ravasz marketing taktikákkal bombázzák a közvéleményt, egyre hatékonyabban befolyásolva, hogy mit ki mit gondoljon, mit vegyen, hogy nézzen ki és mire költse a pénzét. Látva a főhírekben visszaköszönő hazugságokat, mindez persze nem meglepő.”

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Hiába zárkózunk be!

Sharyl Attkisson a CBS News volt riportere egy független TED előadáson igyekszik elmagyarázni a tömegmédia működését, és működésének fő mozgatórugóját.

loading...

A videó segítségével sokan fel fogják ismerni azt a veszélyt és annak negatív hatásait, amely a televíziónkon, rádiónkon és az interneten keresztül mindennap ér minket.

Te hogy védekezel az „agymosás” ellen?

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Read previous post:
HÁBORÚ A MAGYAR KORMÁNYKOALÍCIÓ ELLEN.
HÁBORÚ A MAGYAR KORMÁNYKOALÍCIÓ ELLEN

HÁBORÚ A MAGYAR KORMÁNYKOALÍCIÓ ELLEN [cn-social-icon] Orbán és az általa vezetett kormánykoalíció is fenyegetést kapott. A napokban tette közzé az...

AZ EURÓPAI KERESZTÉNYSÉGNEK BEFELLEGZETT? – ŐSZINTE VALLOMÁS EGY MIGRÁNSTÓL.
AZ EURÓPAI KERESZTÉNYSÉGNEK BEFELLEGZETT? – ŐSZINTE VALLOMÁS EGY MIGRÁNSTÓL

AZ EURÓPAI KERESZTÉNYSÉGNEK BEFELLEGZETT?  – ŐSZINTE VALLOMÁS EGY MIGRÁNSTÓL Tényként ki kell mondanunk: Az európai kereszténység végveszélyben van!   „Terjeszd...

Close