HÁBORÚ A MAGYAR KORMÁNYKOALÍCIÓ ELLEN

loading...

HÁBORÚ A MAGYAR KORMÁNYKOALÍCIÓ ELLEN

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Orbán és az általa vezetett kormánykoalíció is fenyegetést kapott.

A napokban tette közzé az Anonymous Ops csoport azt a videofelvételt, melyet angol nyelven, egy hanggenerátoros alámondással készítettek.A dailynewshungary számolt be arról, hogy egy e-mail formájában az Anonymustól üzenetet kapott a szerkesztőségük, mely szerint az üzenetet küldő csoport „háborút hirdetett a magyar kormánypárt, a Fidesz ellen. A támadások a hét minden napján, a nap 24 órájában zajlanak majd, egészen addig, amíg nem történik radikális változás az országban”

A diktatúra felé haladó országot, a sajtószabadság helyzetét, a menekültkérdéssel kapcsolatos intézkedéseket (és még sok minden mást) kritizáló videót december 23-án töltötték fel, ám nem az Anonymous Official YouTube-csatornán látható, hanem a mindössze 89 feliratkozóval rendelkező Anonymous Ops-on. Természetesen a videó feltöltése után radikálisan megugrott a feliratkozók száma és a videót is eddig közel 90.000-en tekintették meg.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A 24.hu-n is közzétették a videót illetve a cikket, amely rengeteg hozzászólást kapott. (Videó alább)

loading...

A legtöbb hozzászóló nevetségesnek, komolytalannak, és „szájkaratésnak” nevezte az Anonymus csoportot. Többen emlékeztek még az Anonymus utolsó nagy terrorizmus elli harcára. Volt, aki így nyilatkozott: ezek a nyomorultak már azt is mondtál a francia terror támadás után hogy kiméletlen harcot kezdenek az iszlám állam ellen, és azóta ?? Semmi hir róluk, igazi szájkaratésok. (a helyesírási hibákat szándékosan nem javítottuk).

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás