MÁR KAPHATÓ A VIRTUÁLIS VALÓSÁG SZEMÜVEG – VIDEÓ

MÁR KAPHATÓ A VIRTUÁLIS VALÓSÁG SZEMÜVEG
loading...

Már kapható az Oculus Rift, ami az eddigi legjobb virtuális valóságot ígéri.

[good_old_share]

Már több millióan megrendelték, így hamarosan kiderül, hogy milyen eredményeket ér el, a mindennapi használatban.

Ahogyan halad az idő, úgy halad a technológia is, és rengeteg dolog megvalósul, amit régen csak elképzeltünk. A régi filmekben már megálmodták a virtuális valóságot. Azt, hogy csak felveszünk egy szemüveget, és máris olyan helyeken találhatjuk magunkat, amiket maximum elképzelni tudunk.

Régen mindez csak egy elképzelés volt a sci-fi filmekben, azonban mára már a valóság.

loading...

Nagyjából két hete megjelent az Oculus Rift, ami az eddigi legjobb virtuális valóságot ígéri. Az Oculust már régóta fejlesztik, és ez alatt az idő alatt már sok cég kiadott ilyen eszközöket, sőt már megjelentek a telefonra is ilyen eszközök, azonban az Oculus volt az, amit a legtöbben vártak.

Európában eléggé drágán vásárolható meg az Oculus, ugyanis 699 euróért rendelhető meg, és Magyarországi címre egyenlőre még nem is szállítanak belőle.

Az Oculus projectre egyébként a kezdetekben 250 ezer dollárnyi támogatást szerettek volna összegyűjteni a Kickstarteren, azonban végül majdnem 2,5 millió dollárnyi előrendelés érkezett, így a céget már semmi sem állíthatta meg, a headset befejezésében.

Bár a virtuális valóság még csak most indul be igazán, de máris hatalmas jövőt jósolnak neki. Kezdetben valószínűleg inkább a játékosok fogják a szemüveget használni, de később valószínűleg minden ipar fel fogja fedezni. A tervek között van például az, hogy filmeket gyártsanak rá, és esetleg ezen keresztül még egy tanórára is beülhessünk.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Hatalmas esély van rá, hogy a filmipar gyorsan felfedezi a virtuális valóságban rejlő lehetőségeket, hiszen például, a felnőtt filmipar már fel is fedezte, és ők már gyártják rá a „filmeket”, szóval már csak idő kérdése az, hogy rendes filmek is megjelenjenek a VR eszközre.

A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

Read previous post:
ÍGY SZABADÍTANAK KI EGY CSAPDÁBA ESETT PUMÁT - VIDEÓ
ÍGY SZABADÍTANAK KI EGY CSAPDÁBA ESETT PUMÁT – VIDEÓ

Nagyon veszélyes műveletre vállalkozott néhány vadőr. [good_old_share] Kiszabadítottak egy csapdába esett pumát, és az egészet videóra vették. Amerikában, vadőrök mentettek...

ELTÖRÖLTÉK A VASÁRNAPI BOLTZÁRAT
ELTÖRÖLTÉK A VASÁRNAPI BOLTZÁRAT

Eltörölték a vasárnapi boltzárat. [good_old_share] Ismét kinyitnak a boltok vasárnap. A napokban mindenhol szó volt arról, hogy ismét szavaznak a...

Close