DÖBBENETES TÉVEDÉS A 150 EMBER HALÁLÁT OKOZÓ PILÓTÁVAL KAPCSOLATBAN!

DÖBBENETES TÉVEDÉS A 150 EMBER HALÁLÁT OKOZÓ PILÓTÁVAL KAPCSOLATBAN!
loading...

DÖBBENETES TÉVEDÉS A 150 EMBER HALÁLÁT OKOZÓ PILÓTÁVAL KAPCSOLATBAN! [cn-social-icon]

Nem is emlékszünk rá, hogy a közelmúltban a világsajtó ekkorát tévedett volna.

A világsajtó az alábbi képen mutatja be Andreas Günter Lubitzot aki -a rendelkezésekre álló információk alapján szándékosan hagyta, vagy segítette a Germanwings-Airbus 9525-ös járatát lezuhanni, és ezzel a gépen utazó 150 ember halálát okozta.

Viszont a világsajtó-köztük több hazai hírportál is tévedésből egy teljesen ártatlan embert mutat a fotókon.

A fotón látható úr nem a Germanwings-Airbus 9525-ös járatának másodpilótája, és az esethez semmi köze.

Az úrról annyit kell tudni, hogy ő is Andreas Günter, viszont a másodpilótával ellentétben 38 éves. Ő is német nemzetiségű, de Svájcban él.

loading...

Elképzelhető, hogy neve, illetve viszonylag hasonló külseje miatt keverték össze a másodpilótával. Elképzelhetjük, hogy mit élhetett át, amikor a médiában, illetve az interneten megjelentek fotói és ezzel tévedésből sokan őt azonosították a 150 ember halálát okozó végzetes manőver végrehajtójával.

A második képen mutatjuk a valódi másodpilótát, aki a Golden Gate híd előterében ül. Ő volt az, aki Germanwings-Airbus 9525-ös járatát vezette.

Andreas Günter egy német hírportálnak nyilatkozott az esettel kapcsolatban. Nyilvánosságot kért, hogy tisztázza magát, és kijelentette, hogy az ő fotói csak tévedésből jelentek meg a médiában.

A vele készült riportot ITT tekintheted meg

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Read previous post:
EGY 11 ÉVES KISFIÚ ELTŰNT - SEGÍTSÜNK MEGTALÁLNI - OSZD MEG!
EGY 11 ÉVES KISFIÚ ELTŰNT – SEGÍTSÜNK MEGTALÁLNI – OSZD MEG!

EGY 11 ÉVES KISFIÚ ELTŰNT - SEGÍTSÜNK MEGTALÁLNI - OSZD MEG! [good_old_share] Hivatalos közleményként március 29-én, 09:25 - kor, a Police...

FELRÚGTA A FOCISTA A KISKUTYÁT A PÁLYÁN!
FELRÚGTA A FOCISTA A KISKUTYÁT A PÁLYÁN! – VIDEÓ

Az egyik meccsen a focista felrúgta a pályára beszaladó kiskutyát. Az esetről videó is készült és hatalmas felháborodást keltett. [cn-social-icon] A...

Close