VIDEÓRA VETTÉK, AHOGY EGY TIGRIS MEGTÁMADOTT EGY KISLÁNYT

VIDEÓRA VETTÉK, AHOGY EGY TIGRIS MEGTÁMADOTT EGY KISLÁNYT

Videóra vették, ahogy egy tigris megtámadott egy kislányt.


[good_old_share]

A kislány szerencsére megúszta.
Bizony a tigrisek veszélyesek, mégis sokszor úgy kezelik őket, mintha háziállatok lennének, pedig egyáltalán nem azok.

Így történt ez még november 19.-én amikor is Sakaka városában, a piac mellett egy szórakoztató műsor részeként pórázon sétáltattak egy tigrist.

loading...

Az alábbi videót egy szemtanú készítette, aki éppen a sétáltatott tigrist videózta, azonban a felvételen egész más történt, mint amit várt.

A videón jól látható, hogy a tigris közelében lévő gyerekek inkább elkerülték az állatot, és csak messziről figyelték, azonban egy kislány túlságosan közel merészkedett a tigrishez.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az ember azt gondolná, hogy a pórázon sétáltatott tigrisek azért békésebbek, és azért merik őket így sétáltatni, azonban a videóból gyorsan kiderül, hogy nem, ugyanis az állat rögtön kihasználta azt, hogy a kislány közel ment hozzá, és rögtön le is csapott.

Az állat egy pillanat alatt földre vitte a kislányt, de szerencsére a gondozó gyorsan kapcsolt és rögtön beavatkozott.
A kislány szerencsére sérülések nélkül megúszta az esetet, de állítólag az apa feljelentést tett, a gondozót pedig letartóztatták.

Sajnos még mindig nem tanulták meg azt, hogy ezek az állatok veszélyesek, és csak biztonságosan szabadna velük szórakoztatni a közönséget.
Ez a baleset könnyedén elkerülhető lett volna, ha legalább egy kordont emelnek a tigris, és a nézők közé, és így senki sem tudott volna túlságosan közel menni a tigrishez.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások