EZZEL A MÓDSZERREL MEGFÉKEZHETŐEK LENNÉNEK A TERRORISTÁK – VIDEÓ

EZZEL A MÓDSZERREL MEGFÉKEZHETŐEK LENNÉNEK A TERRORISTÁK - VIDEÓ
loading...

Ezzel a módszerrel megfékezhetőek lennének a terroristák.


[good_old_share]

Sokan nem gondolták volna, hogy erre tényleg szükség lesz.
loading...

Évekkel ezelőtt valószínűleg nem sokan gondolták volna azt, hogy ki kell találnunk valami védelmet arra az esetre is, ha esetleg a terroristák kamionokkal hajtanának végre merényleteket.

A legutóbbi Németországi támadás azonban ezt megváltoztatta, és egyre többen gondolják azt, hogy szükségünk van rá, hiszen sosem tudni, hogy mikor következik be egy újabb támadás.

Már nem csak attól kell tartanunk, hogy bizonyos épületeket támadnak meg, hiszen a legutóbbi merényletben is a karácsonyi várárban lévő tömeg volt a célpont.

Bár fel lehet emelni vas és beton kordonokat a kamionok ellen, de ezek mégsem annyira hatásosak, mint a videón látható eszköz.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ez ellen masszív fém és betonkorlátokkal próbálnak védekezni, de ezek nem annyira hatásosak, ráadásul mindenki számára megnehezítik a közlekedést.

A brit Heald azonban kitalált egy olyan eszközt, ami nagyon hatásos, és még a közlekedést sem nehezíti.
A cég egy földbe süllyesztett útakadályt tervezett, amihez csupán 400 milliméter mélységre van szükség, ám mivel az eszköz teleszkópos, így 1050 milliméterre képes kiemelkedni a földből.

A szerkezet nagyon masszív acélból készült, és úgy készítették el, hogy képes legyen megállítani egy 80 km/h-val száguldó 7,5 tonnás kamiont is.
A videóban remekül bemutatják az eszköz működését, és a hatékonyságát is.

[apss_share]

loading…


Read previous post:
VIDEÓRA VETTÉK, AHOGY EGY TIGRIS MEGTÁMADOTT EGY KISLÁNYT
VIDEÓRA VETTÉK, AHOGY EGY TIGRIS MEGTÁMADOTT EGY KISLÁNYT

Videóra vették, ahogy egy tigris megtámadott egy kislányt. [good_old_share] A kislány szerencsére megúszta. Bizony a tigrisek veszélyesek, mégis sokszor úgy...

NAGYSZERŰ ANGOL VIDEÓN MAGYARÁZZÁK EL A MAGYAR NYELVET
NAGYSZERŰ ANGOL VIDEÓN MAGYARÁZZÁK EL A MAGYAR NYELVET

Nagyszerű angol videón magyarázzák el a magyar nyelvet. [good_old_share] Érdemes megnézni ezt a videót. Mostanában egyre többet foglalkoznak a magyarokkal...

Close