UFO ÉSZLELÉS TÖRTÉNT PHOENIXBEN – VIDEÓ

UFO ÉSZLELÉS TÖRTÉNT PHOENIXBEN - VIDEÓ

UFO észlelés történt Phoenixben.

[good_old_share]


Érdekes videó.

Manapság egyre ritkábbak az UFO észleléses videók, és egyre ritkábban is lehet erről hallani. Egyesek szerint azért, mert egyre ritkábban jönnek le a Földre, mások szerint pedig azért, mert az emberek megunták a kamu videók gyártását.
A videó felett szavazás az UFO témáról!

 

Azt, hogy mi az igazság, persze nem tudni, de ha van egy érdekesebb videó, akkor biztosan beszámolunk róla.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Persze időnként találkozunk egy-két videóval, de a nagytöbbségük láthatóan kamu. Azonban néha találkozni olyan videókkal is, mint a mai, ami Phoenixben készült, és hitelesnek tűnik.

loading…


Az Arizonai Phoenix felett már rengetegszer voltak érdekes UFO észlelések, azonban a helyiek mostanában semmi érdekessel nem találkoztak, egészen Augusztus 18-ig.

Augusztus 18.-án azonban a város lakói ismételten egy furcsa UFO jelenség szemtanúi lehettek, amit többen is videóra vettek.Az égen öt ismeretlen eredetű fényes objektum jelent meg, amik mozogtak is.

[poll id=”2″]

Egy ideig mozdulatlanul álltak, majd egy kis idő múlva az egyig gömb megindult, a többi pedig követte. Az eset azért is tűnik hitelesnek, mert a város lakói közül többen is látták az eseményeket, és több felvétel is készült róla.
Szerinted mik lehettek az égen lévő vényes objektumok?

Ha tetszett, oszd meg másokkal is.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások