UFO ÉSZLELÉS TÖRTÉNT PHOENIXBEN – VIDEÓ

UFO ÉSZLELÉS TÖRTÉNT PHOENIXBEN - VIDEÓ
loading...

UFO észlelés történt Phoenixben.

[good_old_share]


Érdekes videó.

Manapság egyre ritkábbak az UFO észleléses videók, és egyre ritkábban is lehet erről hallani. Egyesek szerint azért, mert egyre ritkábban jönnek le a Földre, mások szerint pedig azért, mert az emberek megunták a kamu videók gyártását.
A videó felett szavazás az UFO témáról!

 

Azt, hogy mi az igazság, persze nem tudni, de ha van egy érdekesebb videó, akkor biztosan beszámolunk róla.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Persze időnként találkozunk egy-két videóval, de a nagytöbbségük láthatóan kamu. Azonban néha találkozni olyan videókkal is, mint a mai, ami Phoenixben készült, és hitelesnek tűnik.

loading…


Az Arizonai Phoenix felett már rengetegszer voltak érdekes UFO észlelések, azonban a helyiek mostanában semmi érdekessel nem találkoztak, egészen Augusztus 18-ig.

Augusztus 18.-án azonban a város lakói ismételten egy furcsa UFO jelenség szemtanúi lehettek, amit többen is videóra vettek.Az égen öt ismeretlen eredetű fényes objektum jelent meg, amik mozogtak is.

Te hiszel az idegen (földön kívüli) értelmes élet létezésében?

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Egy ideig mozdulatlanul álltak, majd egy kis idő múlva az egyig gömb megindult, a többi pedig követte. Az eset azért is tűnik hitelesnek, mert a város lakói közül többen is látták az eseményeket, és több felvétel is készült róla.
Szerinted mik lehettek az égen lévő vényes objektumok?

Ha tetszett, oszd meg másokkal is.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
10 MÁSODPERC ALATT KIMUTATJA A RÁKOS SZÖVETEKET EGY ÚJ MŰSZER
10 MÁSODPERC ALATT KIMUTATJA A RÁKOS SZÖVETEKET EGY ÚJ MŰSZER

10 másodperc alatt kimutatja a rákos sejteket egy új műszer. [good_old_share] Legalábbis a kutatók szerint. Az emberiség már nagyon régóta...

GYÖNYÖRŰ DRÓNVIDEÓ KÉSZÜLT A VILÁG LEGSZEBB FOLYÓJÁRÓL
GYÖNYÖRŰ DRÓNVIDEÓ KÉSZÜLT A VILÁG LEGSZEBB FOLYÓJÁRÓL

Gyönyörű drónvideó készült a világ legszebb folyójáról. [good_old_share] Nem mindennapi látvány. Az Andok keleti részén, Kolumbia Meta tartományában hömpölyög 120...

Close