EZ A VILÁG LEGBETEGEBB FALIÓRÁJA – VIDEÓ

EZ A VILÁG LEGBETEGEBB FALIÓRÁJA - VIDEÓ
loading...

Ez a világ legbetegebb faliórája.


[good_old_share]

Természetesen a Távol-Keletről érkezett.Valószínűleg a faliórákat senkinek sem kell bemutatni, hiszen szinte mindenki használ legalább egyet. Még akkor is, ha nincs is rá szükségünk, hiszen egy falióra szinte már kötelező darab egy lakásban.

Éppen emiatt az évek alatt rengeteg fajta falióra készült.

loading...

De amikor már azt hisszük, hogy mindent láttunk, akkor jön egy Ázsiai tervező, és elhoz egy olyat, ami egy átlagos embernek eszébe sem jut, nem még hogy el is készítse azt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Persze már megszokhattunk, hogy az ázsiaiaknál rengeteg furcsaság van, de a mostani falióra talán még náluk is furának számít.
Mi sem igazán tudtunk mit mondani, amikor megláttuk a legújabb faliórát. Az órát a Japán WE+ stúdió készítette, és Patience-nek nevezte el, azaz türelem.

Ők nem egy érdekes, vagy egy szép, esetleg enyhén extrém faliórát készítettek el, hanem talán az egyik legextrémebb és legmorbidabb faliórát ami valaha készült.

Az óra ugyanis emberi arcokat mutat.

A bal szem mutatja az órát, a jobb pedig a percet, a szájmozgás pedig a másodperceket.

Így eléggé kicsavart emberi arcokat láthatunk, és bizony elég fura látvány. Bár el tudjuk képzelni, hogy valaki poénból megvesz egy darabot, de nem hinnénk, hogy bárki is komolyan megvenne egyet azért, mert tetszik neki.
Neked mi a véleményed az új faliórákról? tetszenek vagy inkább furának tartod őket?

loading…


[apss_share]

loading…


Read previous post:
UFO ÉSZLELÉS TÖRTÉNT PHOENIXBEN - VIDEÓ
UFO ÉSZLELÉS TÖRTÉNT PHOENIXBEN – VIDEÓ

UFO észlelés történt Phoenixben. [good_old_share] Érdekes videó. Manapság egyre ritkábbak az UFO észleléses videók, és egyre ritkábban is lehet erről...

10 MÁSODPERC ALATT KIMUTATJA A RÁKOS SZÖVETEKET EGY ÚJ MŰSZER
10 MÁSODPERC ALATT KIMUTATJA A RÁKOS SZÖVETEKET EGY ÚJ MŰSZER

10 másodperc alatt kimutatja a rákos sejteket egy új műszer. [good_old_share] Legalábbis a kutatók szerint. Az emberiség már nagyon régóta...

Close