CSODÁLATOS 360 FOKOS VIDEÓT KÉSZÍTETTEK A SARKI FÉNYRŐL

CSODÁLATOS 360 FOKOS VIDEÓT KÉSZÍTETTEK A SARKI FÉNYRŐL

Csodálatos 360 fokos videót készítettek a sarki fényről.


[good_old_share]

Ezt mindenképpen érdemes megnézni.
Egy olyan videót készítettek a sarki fényről, ami már majdnem visszaadja azt az élményt, mintha ott állnánk, legalábbis látványra biztosan.

A 360 fokos videót 4K felbontásban készítették el, így még szebb és még élethűbb, mint eddig bármelyik videón is láthattuk.

loading...

Erre az is rátesz, hogy mivel 360 fokos videóról van szó, ezért szabadon nézelődhetünk, és arra forgunk, amerre csak szeretnénk, így tényleg majdnem visszaadja azt az élményt, mintha élőben látnánk.

Ennél jobb már csak akkor lehetne, ha esetleg VR szemüveggel néznénk a videót, vagy ha tényleg élőben láthatnánk.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A sarki fény egyébként akkor jön létre, ha az űrből érkező töltött részecskék belépnek a föld légkörébe és összeütköznek az atomjaival.

A töltött részecskéket a Föld mágneses mezői térítik a bolygó irányába, és ezért van az, hogy a lenyűgöző fények a legtöbbször csak a sarkok környékén figyelhetők meg.
Sajnos rengetegen nem tudnak eljutni ilyen helyekre, azonban az olyan technológiai fejlődéseknek köszönhetően, mint például a 360 fokos videó, vagy a 4K felbontás, egyre inkább élethűbbnek tűnnek az ilyen felvételek.

Ha pedig esetleg mindezt egy VR szemüveggel nézzük, akkor már tényleg majdnem olyan az élmény, mintha valóban ott lennénk.
Ha tetszett a videó, akkor oszd meg másokkal is.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások