INTERJÚT KÉSZÍTETTEK A TAXISSAL, AKI INGYEN SZÁLLÍTOTTA HAZA A GYEREKEKET A KÓRHÁZBÓL SZENTESTE

INTERJÚT KÉSZÍTETTEK A TAXISSAL, AKI INGYEN SZÁLLÍTOTTA HAZA A GYEREKEKET A KÓRHÁZBÓL SZENTESTE

Interjút készítettek a taxissal, aki ingyen szállította haza a gyerekeket a kórházból.


[good_old_share]

Megható történet.
Korábban már megírtuk, hogy Zoltán egy olyan akcióba kezdett, aminek az volt a lényege, hogy szenteste ingyen hazaszállította a beteg gyerekeket a kórházból a családjukhoz.

Persze a felnőtteket is hazaszállították a gyerekeikhez, és a szülőket is ingyen elvitték, ha a gyerekeik esetleg nem jöhettek haza a kórházból.

loading...

Szerencsére a dolog jól alakult, és nagyon hamar elkezdtek csatlakozni a kezdeményezéshez az emberek, és a végére rengeteg sofőr lett, és persze olyanok is akadtak, akik pénzzel támogatták a kezdeményezést.

Zoltán azért kezdte el ezt az egészet, mert úgy gondolta, hogy eddig ő kapott az utasoktól, és most ő szeretne visszaadni belőle.

Jó látni, hogy végre egy pozitív és jó kezdeményezés születik, és hogy az emberek csatlakoznak hozzá, és próbálnak segíteni azokon, akiknek szüksége van rá.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Persze akadtak olyanok is, akik megtehették volna hogy elmennek, de mégis megpróbáltak élni az ingyenes szállítás lehetőségével, de ezeket megpróbálták kiszűrni, hiszen a kezdeményezés arról szólt, hogy elsősorban olyanoknak segítsenek, akiknek nincs pénzük arra, hogy el tudjanak utazni a családjukhoz.

Azt is fontos kiemelni, hogy ezek a sofőrök a saját költségükből szállították a betegeket. Zoltán például elmondta, hogy náluk a családban most nem volt ajándékozás, mert ezt az összeget erre a kezdeményezésre szánták.
Zoltán, és azok a sofőrök, akik részt vettek eben a kezdeményezésben, és persze azok is, akik pénzzel támogatták őket, bizony megérdemlik a köszönetet, hiszen hatalmas áldozatot hoztak azért, hogy más családok napját szebbé tegyék.

Jó látni azt, hogy vannak még olyan emberek, akik a saját idejüket, energiájukat, és pénzüket áldozzák azért, hogy más családoknak szerezzenek néhány boldog percet, órát.
Hatalmas tiszteletet érdemelnek ezért.

Az interjút a 24.hu készítette.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások