AUTÓVAL ROMBOLT A REPTÉREN EGY RÉSZEG OROSZ FÉRFI – VIDEÓ

AUTÓVAL ROMBOLT A REPTÉREN EGY RÉSZEG OROSZ FÉRFI - VIDEÓ

Autóval rombolt a reptéren egy részeg Orosz férfi.


[good_old_share]

Nem szokványos eset.

Nem mindennapi jelenet zajlott le Oroszországban egy reptéren. Egy férfi hajtott be az autójával, és nagyjából mindent összetört, ami csak az útjába került.
A férfit kétségbeesetten próbálták megállítani, de nem sikerült, a férfi pedig csak rombolt tovább.

loading...

A közelben lévők próbáltak bejutni az autóba, de az be volt zárva, és a felvételen látszik, hogy igazából az embereknek ötletük sincs, hogy hogyan állítsák meg a sofőrt.

Volt aki könyvet dobott az autóhoz, de olyan is akadt, aki átszaladt egy másik helyiségbe, aztán pedig becsukta maga mögött az üvegajtót, mintha ez megállítaná a sofőrt. persze pár pillanat múlva a férfi ezen is áthajtott.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A férfit természetesen elkapták. A bíróságon azt mondta, hogy azért hajtott be a reptérre autóval, mert így szerette volna köszönteni a barátnőjét.

Persze ez a hatalmas törtnet senkit sem hatott meg, miután a férfi nagyjából 30 millió forintnyi kárt okozott, valamint az is kiderült, hogy részeg volt, és még drogot is fogyasztott.
A repülőtér tájékoztatása szerint senki sem sérült meg, azonban az RT arról számolt be, hogy több rendőr is megsérült az autó „üldözése” közben.

Tehát az hogy volt-e sérült, vagy nem, még nem tisztázott.
A férfit első körben tizenöt nap börtönre ítélték, de két másik büntetőeljárás is folyik vele szemben a rendőrök életének veszélyeztetése és szándékos rongálás miatt.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások