AUTÓVAL ROMBOLT A REPTÉREN EGY RÉSZEG OROSZ FÉRFI – VIDEÓ

Autóval rombolt a reptéren egy részeg Orosz férfi.


Nem szokványos eset.

Nem mindennapi jelenet zajlott le Oroszországban egy reptéren. Egy férfi hajtott be az autójával, és nagyjából mindent összetört, ami csak az útjába került.
A férfit kétségbeesetten próbálták megállítani, de nem sikerült, a férfi pedig csak rombolt tovább.

A közelben lévők próbáltak bejutni az autóba, de az be volt zárva, és a felvételen látszik, hogy igazából az embereknek ötletük sincs, hogy hogyan állítsák meg a sofőrt.

Volt aki könyvet dobott az autóhoz, de olyan is akadt, aki átszaladt egy másik helyiségbe, aztán pedig becsukta maga mögött az üvegajtót, mintha ez megállítaná a sofőrt. persze pár pillanat múlva a férfi ezen is áthajtott.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A férfit természetesen elkapták. A bíróságon azt mondta, hogy azért hajtott be a reptérre autóval, mert így szerette volna köszönteni a barátnőjét.

Persze ez a hatalmas törtnet senkit sem hatott meg, miután a férfi nagyjából 30 millió forintnyi kárt okozott, valamint az is kiderült, hogy részeg volt, és még drogot is fogyasztott.
A repülőtér tájékoztatása szerint senki sem sérült meg, azonban az RT arról számolt be, hogy több rendőr is megsérült az autó „üldözése” közben.

Tehát az hogy volt-e sérült, vagy nem, még nem tisztázott.
A férfit első körben tizenöt nap börtönre ítélték, de két másik büntetőeljárás is folyik vele szemben a rendőrök életének veszélyeztetése és szándékos rongálás miatt.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás