TIGRIS ÖLT MEG EGY NŐT, EGY VADASPARKBAN – VIDEÓ

TIGRIS ÖLT MEG EGY NŐT, EGY VADASPARKBAN - VIDEÓ

Egy tigris megtámadott egy nőt egy Kínai vadasparkban.

[good_old_share]

A park kamerája felevette a támadást.

A támadás után a nő segítségére sietett egy férfi, és a nő édesanyja, és persze a park dolgozói is, azonban a nő életét már nem tudták megmenteni, és az édesanyjára is rátámadt, aki súlyos sérüléseket szenvedett.
A két megtámadt nő, és egy férfi, a Kínai nagyfal közelében lévő vadasparkon hajtott végig. Állítólag a nő összeveszett valamin a sofőrrel és ekkor szállt ki a nő az autóból.

loading...

a nő átsétált a sofőrhöz és kinyitotta az ajtót, majd mint a felvételen is jól látszik, hirtelen megjelent egy tigris és magával ragadta a Kínai nőt.

A sofőr és a nő édesanyja azonnal kiszálltak, hogy a nő segítségére siessenek, azonban már nem tudták megmenteni az életét, valamint a nő édesanyjára is rátámadt a tigris, és ő is súlyos sérüléseket szenvedett.

A park dolgozói szinte azonnal odaértek, és elijesztették a ragadozókat, így sikerült megmenteniük az idősebb nő, és a sofőr életét.

A hatóságok nyomozást indítottak az esettel kapcsolatban, és elrendelték a vadaspark ideiglenes bezárását is.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Valószínűleg nem fogják a park vezetőségét hibáztatni, hiszen ezen a vadasparkon az emberek a saját autójukkal hajthatnak végig, és a park szabályai szigorúan tiltják azt, hogy az utasok kiszálljanak a járművükből, hiszen az állatok veszélyesek.
Facebook hozzászólások