JÖN A FACEBOOKOS PÉNZKÜLDÉS

JÖN A FACEBOOKOS PÉNZKÜLDÉS!
loading...

JÖN A FACEBOOKOS PÉNZKÜLDÉS

 

A Stanford Egyetem diákja, Andrew Aude megtalálta azt a rejtett funkciót, amellyel hamarosan pénzt küldhetünk, vagy fogadhatunk a Facebook Messengerrel.

Az alkalmazás annyira egyszerűvé és gyorssá teszi a pénzküldést, mintha csak egy fotót küldenénk az interneten. Pillanatnyilag ez a funkció még rejtve van a felhasználók előtt, de Andrew Aude állítja, hogy a fejlesztői eszközzel kinyert kódsor egy bevezetés előtt álló, de már kész funkcióról tanuskodik.

A pénzküldés előtt természetesen meg kell adnunk bankkártyánk adatait a Facebooknak, ezután viszont bármikor mehet is az átutalás – feltéve, hogy emlékszünk az alkalmazáson belüli biztonsági kódunkra, ennek megadására ugyanis szükség lesz a tranzakcióhoz.Bár a pénzküldésnek vannak költségei, de a szakemberek úgy gondolják, hogy a Facebook ezt – legalábbis kezdetben még – nem terheli majd a felhasználókra.

Mivel a Messenger a Facebook alkalmazás egyik ingyenes extra funkciója, ezért sokan úgy vélekednek, hogy a pénzküldési funkció elsősorban a Facebook Messenger népszerűségének növelését szolgálja. Természetesen tudjuk, hogy semmi sem tart örökké, így várható, hogy amint az alkalmazás népszerűvé és elterjedté válik, fizetős lesz majd. Hasonló „átalakulási folyamaton megy keresztül a Youtube is. A világ legnagyobb videó-megosztó hálózata bevezette a fizetős verziót, melyről ide kattintva olvashatsz.

Read previous post:
AKUPRESSZÚRA - ÖNGYÓGYÍTÁSI PONTOK!
AKUPRESSZÚRA – ÖNGYÓGYÍTÁSI PONTOK

AKUPRESSZÚRA - ÖNGYÓGYÍTÁSI PONTOK Az akupresszúra önálló akadémiai tradíció, és a több mint 2000 éves hagyományos kínai orvoslás egészség-megőrzésére irányuló...

TÉVHITEK AZ INFLUENZÁRÓL ÉS A MEGFÁZÁSRÓL
TÉVHITEK AZ INFLUENZÁRÓL ÉS A MEGFÁZÁSRÓL

Az influenza és a megfázás nagyon gyakori betegségek mégis rengeteg dolgot rosszul tudunk róluk. Most eloszlatjuk ezeket a tévhiteket. Közeledik...

Close