ÍME A 10 PERC ALATT FELÉPÜLŐ HÁZ – VIDEÓ

ÍME A 10 PERC ALATT FELÉPÜLŐ HÁZ - VIDEÓ
loading...

Íme a 10 perc alatt felépülő ház.

[good_old_share]


A szuperházakat nemsokára elkezdhetik forgalmazni.

Valószínűleg sokan tudják azt, hogy egy házat egyáltalán nem egyszerű felépíteni. Évekbe telik, mire egy házat felépítünk, ráadásul eszméletlenül sokba is.

loading...Persze vannak gyorsépítésű házak is, amik nem tartanak évekbe, de persze nem annyira biztonságosak. Legalábbis a legtöbb ember ezt gondolja, de az eddigi tapasztalatok alapján úgy tűnik, hogy kevés gond akad a gyorsépítésű házakkal.

Egy Brit cég most ezt is le akarja pipálni a legújabb termékükkel, ami tulajdonképpen egy 10 perc alatt felépülő ház lenne.

A Ten Fold elnevezésű szuperház tulajdonképpen egy hatalmas dobozból „kicsomagolódó” ház lenne, ami mindössze 10 perc alatt felépülne, és elméletileg utána rögtön használatba is vehetnék a tulajdonosok.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/

Az elképzelés az lenne, hogy a hatalmas „dobozokat” kamionokkal szállítanák el a tulajdonosok telkére, majd a megfelelő helyen letennék, és a ház tulajdonképpen magától kinyílna.

Az elképzelés ugyan jó, és a videó alapján elég látványos a ház felépülése is, de kérdés az, hogy ez tulajdonképpen mennyire is biztonságos.

A szuperház gyártója azt reméli, hogy az új termékük hamar népszerű lesz, és ezzel szeretnék forradalmasítani a brit ingatlanpiacot.
Persze mindez nem olcsó, hiszen egy ilyen szuperház ára nagyjából 33 millió forintba kerül, és még nem lehet tudni, hogy mennyire biztonságos egy lakóháznak.
Ettől függetlenül egy boltnak vagy egy kisebb iskolának biztosan megfelel, így az is lehet, hogy inkább az üzlettulajdonosok fogják kihasználni a Ten Fold nevű szuperházak lehetőségeit.

Te laknál egy ilyen házban?

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
EGÉSZSÉGESNEK HITT SZOKÁSOK, AMIK IGAZÁBÓL EGÉSZSÉGTELENEK
EGÉSZSÉGESNEK HITT SZOKÁSOK, AMIK IGAZÁBÓL EGÉSZSÉGTELENEK

Egészségesnek hitt szokások, amik igazából egészségtelenek. [good_old_share] Rengetegen rosszul tudják ezt a pár dolgot. Sajnos a mai napig rengeteg embernek...

MEGDÖBBENTŐ EREDMÉNYEKRE JUTOTTAK A VITAMINOKAT VIZSGÁLÓ KUTATÓK
MEGDÖBBENTŐ EREDMÉNYEKRE JUTOTTAK A VITAMINOKAT VIZSGÁLÓ KUTATÓK

Megdöbbentő eredményekre jutottak a vitaminokat vizsgáló kutatók. [good_old_share] Jobban járunk, ha gyümölcsöket eszünk. Világ szerte több millióan szednek vitaminokat. Rengeteget...

Close