EZÉRT NEM MENNEK TÖBBÉ EMBEREK A HOLDRA!

EZÉRT NEM MENNEK TÖBBÉ EMBEREK A HOLDRA!

A Hold nagyon közel van hozzánk, és mégis rengeteg dolgot nem tudunk róla és sok rejtély van körülötte. Hogyan keletkezhetett? Jártunk-e a Holdon, és ha jártunk, akkor miért nem mentünk vissza?

[cn-social-icon]

Ez a fél órás videó választ adhat arra, hogy a holdra küldött emberek mit találhattak ott és hogy miért nem mentünk vissza soha, és néhány érdekes felvételt is bemutat.

Ha még jobban visszamegyünk az időben, akkor a vallásokban is lehet látni különféle írásokban földönkívüli jelenségekről. A Szentírásban is olvashatunk óriásokról, amelyek szaporodtak az emberekkel, de ez csak megemlítés szinten van.

Ha szinte az összes vallás említ, valamilyen földönkívüli tevékenységet akkor miért kételkednek benne annyian?

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Felvetődik a kérdés a gondolkodó emberekben, hogy miért van annyi értelmezhetetlen kráter a Holdon? Nyilván a Hold a Földet védi a meteor becsapódásoktól. A kráterek pedig lehetnek akár 3 kilométer mélyek is? Egyáltalán a Hold a miénk?

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások