A 4 JEL. NEKED EZ AZ ELSŐ ÉLETED A FÖLDÖN?

A 4 JEL. NEKED EZ AZ ELSŐ ÉLETED A FÖLDÖN?
loading...

A 4 JEL. NEKED EZ AZ ELSŐ ÉLETED A FÖLDÖN?

Sokan hisznek a reinkarnációban, és meg vannak arról győződve, hogy a lelkünk a halállal nem semmisül meg, hanem a fizikai testünk halála után elhagyja azt, majd kis idő múlva újra belép egy másik fizikai testbe, miután egy rövid időt eltöltött a szellemvilágban.

A visszatérés több okból is megtörténhet. Vannak, akik azért térnek vissza, hogy másokat tanítsanak és segítsék azokat a fejlődésben.

A nagy kérdés, hogy miként lehet megállapítani azt, hogy éltél-e már korábban a földön?Felkereshetsz egy hipnoterapeutát, és kaphatsz egy elmúlt élet regressziót, vagy akár meditálhatsz is, ha megfelelően felkészültél erre. De kielemezheted személyiséged azon jellemzőit, melyek arra engednek következtetni, hogy a mostani léted nem az első ezen a földön.

  1. Rendkívül jól olvasol az emberekben

Fiatal korod óta képes vagy rá, hogy olvass az emberekben. Ha pár percet együtt töltötök, akkor is felismered személyiségének vonásait. Ez azért lehetséges, mert előző életedben számos hasonló típusú emberrel kerültél kapcsolatba, így ösztönösen és könnyedén felismered az általános viselkedési és pszichológiai mintáját.

loading...

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ítélkező vagy, hanem pusztán azt, hogy korábban már megfigyelted őket.  Érzed, hogy mindig is nehéz volt téged manipulálni, mert belelátsz mások valódi szándékaiba és vágyaiba. Ösztönösen megérzed, ha valaki hazudik neked. Felismered a váltást az energiamezőjükben, és annak megváltozását, ahogy kiejtik a szavakat.

  1. Élvezed a magányt

Ez nem azért van így, mert te egy remete vagy, hanem mert nincs szükséged társaságra, ahhoz, hogy megerősítsd az önértékelésedet. Korábban már megszoktad, hogy állandóan emberek vesznek körül, és ez akár évszázadok óta így lehetett. Ennyi idő alatt hatalmas tapasztalatra tettél szert, így kialakult a saját értékrended, és már nincs szükséged mások „jóváhagyására” és társadalmi elfogadására. Igazából a bölcsesség és az élettapasztalat megszerzése az, amit a leginkább értékelsz az életben.

  1. Kilógsz a sorból

Nem illessz bele az általános társadalmi mintába. Másként gondolkozol, és másként látsz dolgokat, mint mások, (mint az átlag). “Megfelelően” viselkedni számodra úgy tűnik, hogy egy megerőltető kényszer, és fenntartani egy értelmetlen beszélgetést számodra kellemetlen.Nem érted, hogy az emberek mitől viselkednek úgy, ahogy viselkednek. Miért nem látják meg, és nem ismerik fel a dolgok lényegét.

  1. Rendkívül kifejlett a lelked

Sokan fordulnak hozzád tanácsért. Kíváncsiak a tudásodra, mivel felismerik, hogy jó adag rálátással, beleérző készséggel és bölcsességgel rendelkezel. Annak ellenére, hogy nem vágysz a társaságra, mégis könnyen teremtesz kapcsolatot másokkal, hisz szinte azonnal „ráérzel” – ráhangolódsz a beszélgető partneredre. Nem igazán foglalkoztat a társadalmi státusz és a hírnév. Arra vágysz, hogy lelkileg fejlődj, annak érdekében, hogy másoknak is segíthess. Titokban abban reménykedsz, hogy akiknek te segítettél, azok is ugyan ezt teszik majd másokkal….valamikor.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Read previous post:
A SMITHONIAN INTÉZET ELISMERTE HOGY TÖBB EZER ÓRIÁS KOPONYÁT SEMMISÍTETTEK MEG!
A SMITHONIAN INTÉZET ELISMERTE HOGY TÖBB EZER ÓRIÁS KOPONYÁT SEMMISÍTETTEK MEG!

Az alább megjelent cikket egy levélben kaptuk, így annak valóságtartalmát sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem tudjuk. Mindenesetre ezzel a...

RETTEGHETNEK AZ AUTÓSOK – JÖN A MINDENT LÁTÓ TRAFFIPAX!
RETTEGHETNEK AZ AUTÓSOK – JÖN A MINDENT LÁTÓ TRAFFIPAX

RETTEGHETNEK AZ AUTÓSOK – JÖN A MINDENT LÁTÓ TRAFFIPAX Több beszámoló és cikk is megjelent arról, hogy a rendőrség már...

Close