SZÍNESRE FESTIK AZ ELADÁSRA SZÁNT CSIBÉKET – VIDEÓ

SZÍNESRE FESTIK AZ ELADÁSRA SZÁNT CSIBÉKET - VIDEÓ
loading...

Felháborító videóra bukkantunk.

[cn-social-icon]

Színesre festik az eladásra szánt kiscsibéket.

Brutális videó került fel az internetre. A videón azt láthatjuk, hogy az eladásra szánt kiscsibéket befestik, és így adják el, mintha valami plüssök lennének.

loading...

Ez persze állatkínzásnak minősül, és hivatalosan nem is lehetne állatokat befesteni, de úgy látszik, hogy vannak akik ezzel nem törődnek.

Nem tudjuk, hogy hol készült a videó, és hogy kik csinálják, pedig jó lenne megtudni, hogy melyik országban csinálják ezt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ráadásul nem elég hogy befestik őket, még a módszer is felháborító. Egyszerűen megfogják és beleteszik őket egy vödör vízbe, majd rájuk öntik a festéket, és kézzel megforgatják a csibéket a vízben.

Persze az aki befesti őket, az kesztyűt húz a kezére, hogy nehogy valami baja legyen, de a csibéknek nyugodtan belemehet a szemébe a festék meg minden.

Sokan mondhatják azt, hogy az sem jobb, aki megveszi az ilyen befestett csibéket, de gondoljunk bele, hogy vajon mi lesz azoknak a csibéknek a sorsa, akiket nem vesznek meg.

Talán a megvásárolt csibék életét megmentik.

Read previous post:
HORRORTÖRTÉNETET REJT A NÉPSZERŰ JAPÁN GYEREKJÁTÉK
HORRORTÖRTÉNETET REJT A NÉPSZERŰ JAPÁN GYEREKJÁTÉK

Az egyik népszerű japán gyermekjáték, egy horrortörténetet rejt. [cn-social-icon] A történet a második világháborúig nyúlik vissza. A japánok körében elég...

EZT LÁTNOD KELL-HOGYAN FERTŐZNEK MEG A VÉDŐOLTÁSSAL.
EZT LÁTNOD KELL-HOGYAN FERTŐZNEK MEG A VÉDŐOLTÁSSAL

EZT LÁTNOD KELL-HOGYAN FERTŐZNEK MEG A VÉDŐOLTÁSSAL [cn-social-icon] Vannak még olyan tv-csatornák, akik dacolnak a gyógyszer lobbit is irányító nagyhatalommal,...

Close