HORRORTÖRTÉNETET REJT A NÉPSZERŰ JAPÁN GYEREKJÁTÉK

HORRORTÖRTÉNETET REJT A NÉPSZERŰ JAPÁN GYEREKJÁTÉK

Az egyik népszerű japán gyermekjáték, egy horrortörténetet rejt.

[cn-social-icon]

A történet a második világháborúig nyúlik vissza.

A japánok körében elég népszerű a „kagome-kagome” nevű  játék. A játék szabályai egyszerűek, egy csapat körbeáll egy embert aki mozdulatlanul áll, majd elkezdik énekelni a Kagomét. A lényeg az, hogy azok akik körben állnak egy embert, megpróbálják megijeszteni a mozdulatlanul állót úgy, hogy hirtelen mozdulatokat tesznek, vagy arcokat vágnak, hangokat adnak ki.

Ha a középen mozdulatlanul álló gyermek megijed, akkor kieseik, és folytatódik tovább a játék másokkal. Igen, ez így elsőre elég értelmetlennek tűnhet, de igazából sok gyermekjáték értelmetlen. Ők ezt játsszák és kész.

loading...

Nos, és itt jön a horrortörténet ami a játékhoz kapcsolódik.

Az egész a második világháborúig nyúlik vissza, egy árvaházhoz. A nácik akkoriban megszálltak egy Japán árvaházat, és kísérletezni kezdtek a gyerekekkel.

Köztudott, hogy a nácik sokat kísérleteztek embereken, de ezeket legtöbbször Németországon kívül tették, hogy elkerüljék a negatív visszhangot. Persze ezek a kísérletek titkosak voltak.

A kísérletezések során persze rengeteg gyermek életét vesztette, és egy közeli erdőben ásták el őket, jelöletlen sírokba.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kísérletezések után, a gyermekek persze gyűlölték az orvosokat és a katonákat, ami látszott is rajtuk. De mikor egyedül voltak, akkor átszellemült mosollyal sétálgattak a folyosókon.

Mikor azonban több gyermek maradt egyedül egy orvossal, vagy egy katonával, akkor eljátszották velük a kagomét. A gyerekek körbeállták az orvosokat és énekelgettek nekik. Ettől persze az orvosok megrémültek, és úgy nagyjából mindig tartottak a gyerekektől.

Később a háború végével a kísérletezéseknek is vége szakadt, a nácik pedig elhagyták az árvaházat. Innentől nem tudni, hogy mi lett a gyerekekkel, de van egy Japán legenda az esetről.

Napjainkban az árvaház teljesen elhagyatott, és a helyiek nem mernek a közelébe sem menni, mert úgy tartják, hogy a nácik a halhatatlansággal kísérleteztek a gyerekeknél. Azt mondják, hogy néhány gyermek esetében sikerült, és a mai napig bent vannak az árvaházban.

Sokan beszámoltak arról, hogy láttak az árvaház körül gyerekeket, akiknek a teste tele van hegekkel. A Japánok úgy tartják, hogy a gyerekek behívják az embereket játszani, és aki megrezzen, az veszít.

Persze a vége már csak egy legenda valószínűleg, de attól még van valóságalapja, és pontosan ettől érdekes ez a történet

Facebook hozzászólások